Se vinnerbildene i høstens fotokonkurranse
Publisert 18.11.2020 12:56
Oppdatert 23.11.2020 09:53
Se vinnerbildene i høstens fotokonkurranse
I løpet av året har vi hatt fire fotokonkurranser, hvor dere har hatt mulighet til å sende inn deres beste vinter, vår, sommer og høstbilder. Her er vinnerbildene i høstens fotokonkurranse.

​​​Hele 429 bilder ble innsendt i konkurransen som varte fra september-november. Det er veldig inspirerende å se så mange flotte bilder av jakt, fiske og friluftsliv. 

1. plass: Velfortjent kos etter hundetrening

1.plass_høst.jpg

Vinnerbildet er tatt av Adelen Gulli. Juryen likte bildet veldig godt, og de flotte fargene gjorde at det skilte seg ekstra ut. -Bildet er fra en magisk septemberdag i Målselv i Troms, en slik dag man drømmer om hele året og som kan kan leve lenge på, forteller Adelen Gulli. Hun og Alexander Berg Skibenes (på bildet) dro opp på nærfjellet for å trene jakthunden Kløver. Området var dessverre stengt for jakt i år på grunn av dårlig rypebestand. -Det var nok av ryper å se, og det ble flere gode situasjoner og som alltid er det supergøy å se hunden jobbe. Vi hadde med oss en finnmarksrype skutt uka før for å trene apportering etter fuglearbeidene, da vi synes det er gull verdt at hunden også er god på å finne igjen og hente rypa raskt etter felling. Bildet viser en meget stolt og lykkelig duo som gjør akkurat det de liker best, sier Adelen Gulli. 

2. plass: Skogsfugljakt i Gausdal

2.plass_høst.jpeg

Gina Ørslien Bårdseng stakk av 2. plassen med dette nydelige bildet av henne på skogsfugljakt. -Dette er dagens siste solstråler på tur hjem fra skogsfuglens rike i Gausdal Vestfjell, sier Gina Ørslien Bårdseng. 

3. plass: Høstjakt i Lofoten

3.plass fotokonkurranse.jpeg

3. plassen gikk til Nathalie Wiik med dette fine og fargerike bildet av høstjakt i Lofoten. -Dette var en septemberdag med fin temperatur og vi jaktet rype og orrfugl. -Turopplevelser som dette er fantastiske, man ser, hører og lukter alle inntrykkene som naturen gir når man går på jakt, enten med eller uten våpen. Her leverer vakre Lofotnaturen alt så nært, fjellet og havet. Vi må bare komme oss ut døren så vi kan «høste» gode minner og sette pris på alt dette fine rundt oss, sier Nathalie Wiik. ​

Gratulerer så mye til alle vinnere! 

Relatert innhold

Se vinnerbildene i årets fotokonkurranser: 
Vinterbilder
Vårbilder
Sommerbilder

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.