Se vinnerbildene i sommerfotokonkurransen
Publisert 21.09.2020 14:57
Oppdatert 24.09.2020 19:35
Se vinnerbildene i sommerfotokonkurransen
Hanna Hauge og Filippa Brunsvik Sandvik deler ekte fiskeglede. Vinnerbildet i sommerfotokonkurransen er tatt av Torill Brunsvik.
NJFF har fire fotokonkurranser i år, hvor du kan sende inn dine beste vinter, vår, sommer og høstbilder. Disse bildene stakk av med premiene i sommerfotokonkurransen.

​​​​​​​​​Hele 439 bilder ble innsendt i konkurransen som varte fra juni-september. Takk for alle de fantastiske bildene av deres opplevelser, friluftsliv, dyr og fisking. Dersom du ikke var blant vinnerne denne gangen håper vi du deltar i vår neste og siste fotokonkurranse.  ​

1. plass: Fiskesommer ved Storvatnet på Smøla

Bildet er tatt av Torill Brunsvik på et fiskesommerarrangement i regi av Sm​øla JFF. Dette er et morsomt bilde man blir glad av å se på. Juryen likte det veldig godt fordi det viser den ekte fiskegleden.​​ -Så kjempeartig å vinne, sier Torill Brunsvik. -Det som er ekstra morsomt er at de to jentene på bildet ikke kjenner hverandre overhodet, men var på Fiskesommer samtidig. De deler den spontane gleden av å få fisk, av å være sammen om det, og det å knytte nye kontakter, sier Torill Brunsvik. Jentene på bildet er fra venstre Hanna Hauge (10 år) fra Kolbotn og Filippa Brunsvik Sandvik (8 år) fra Kristiansund. Arrangementet var svært godt besøkt både av fastboende og tilreisende feriefolk, og her ser vi at fisking og fangst fører til gode møter mellom mennesker i alle aldre. ​
torill.brunsvik@fo.no. Smøla JFF arrangerte Fiskesommer ved Storvatnet på Smøla. Hanna Hauge (10 år) fra Kolbotn og Filippa Brunsvik Sandvik (8 år) fra Kristiansund. Foto Torill Brunsvik.jpg

2. plass: Pannekaker med nyplukket blåbær

Bildet er tatt av Hilde Gyltnes på Litjehornet ved Harstad med utsikt til Grytøya. Et vakkert bilde, nydelig utsikt, fristende pannekake og blåbær. Her fikk juryen lyst til å være. ​​​ -Vi er så heldige å ha seks barnebarn som vi ofte får lov til å ha med oss ut i skog og mark. Da koser vi oss skikkelig og favoritt-turmaten er pannekake laget på bål eller primus. Ekstra stas er det på høsten når vi kan plukke bær som tilbehør, forteller Hilde Gyltnes. 

5f2d88e52a40b-inbound7681293549944846468.jpg

3. plass: Vilja bader

Bildet er tatt av Tonje Bakke på Rokosjøen i Løten. Juryen synes dette var et artig bilde, og det ser ut som om hunden Vilja hopper rett på fotografen. -Her ser dere Vilja på full fart ut i vannet, sier Tonje Bakke. Hun bekrefter at hun fikk en hund oppå seg, men heldigvis tålte telefonen vann. -Flere bilder av Vilja og resten av flokken kan sees på Instagram​.

1920_5ef8fddc52cd0-A246CF3D-CD77-4601-99E4-A9196DF69D3D.png

Vi gratulerer så mye til vinnerne, og vil takke alle som har sendt inn flotte bidrag til konkurransen. 

Bli med i NJFFs fotokonkurranse hvor vi kårer beste høstbilde.​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.