Seminar: Fang-og-slipp i sportsfisket
Publisert 11.01.2019 13:46
Oppdatert 11.01.2019 14:25
Seminar: Fang-og-slipp i sportsfisket
NMBU arrangerer dagsseminar om sportsfiske og fiskeforvaltning mandag den 4. februar, 2019.

​​​​Årets tema er kontroversielt: gjenutsetting/fang-og-slipp. Er dette dyreplageri eller naturforvaltning? Aktuelle foredragsholdere inkluderer blant annet Norske Lakseelver, NJFF og Miljødirektoratet. ​

Dato: 4. februar, 2019

Kl: 09.15-15.20

Sted: Studentersamfunnet, Ås​

Årets tema er svært aktuelt. Meningene om praksisen er mange og ulike. Det gjelder blant myndighetene så vel som organisasjoner og fiskere. På seminaret ø​nsker vi å få fram fakta om gjenutsetting, meninger om det og forstå disse synene bedre, og ha en debatt om hvor vi er på vei.

Formålet med seminaret er å etablere en årlig møteplass mellom aktører i og representanter for forvaltning, næring, fiskere, forskning og utdanning innen sportsfiske/fiskeforvaltning. Vi tar hvert år opp et aktuelt tema og bringer fram ny forskning, praksis og syn på årets tema. Seminaret er åpent for alle som ønsker å komme, og inngår også som del av fiskeforvaltningskurset NATF240 på NMBU.

Påmelding

Student? Da er det gratis, men meld deg på her så du får lunsj.

Ordinær påmelding (ikke-student) kr 200,- gjøres her. ​

Se program og les mer her! Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.