Seminar: Hjortevilt 2020
Publisert 24.01.2020 12:57
Oppdatert 29.01.2020 09:54
Seminar: Hjortevilt 2020
Landets største seminar om hjorteviltet foregår på Ringsaker 25. og 26. mars. Meld deg på innen 18. mars om dette er noe for deg.

​​​​Det forventes deltakere fra blant annet forskning og undervisning, offentlig og privat forvaltning, organisasjoner og med grunneiere og jegere fra hele Norge. Dette er det 16. seminaret i rekken og arrangeres på samme hotell som i 2019, Scandic Hotell, Ringsaker.

Program

Det arbeides intenst med å sette sammen et aktuelt og spennende program, av årets program kan vi røpe:

  • Jaktjuristen Pål S Jensen kommer og belyser aktuelle saker 
  • Knut Arne Gjems, leder av NJFF og Nordisk jegersamvirke snakker om blyets fremtid i jaktammunisjon. 
  • Bjørnar Ytrehus, veterinær i NINA tar for seg siste nytt om CWD og hva som skjer. 
  • Forskeren Vebjørn Veiberg fra NINA informerer om kvotefri jakt på hjortekalv og andre spennende temaer innen hjorteviltforvaltning. 
  • Fra Svenska Jägareförbundet kommer Karl Johan Bringsberg og prater om villsvinet som ikke bare er en skadegjører, men også et yndet jaktobjekt. 
  • Friluftsmannen Martin Blom holder foredrag for oss om opplevelser knyttet til jakt og friluftsliv, både foran og bak kameraet. 
  • Nye Settogskutt i praksis, Naturdata viser og svarer på ofte stilte spørsmål. 
  • Hjorteviltforvaltning i Alaska kontra Norge. Scott Brainerd  har erfaring fra begge steder.

I tillegg er det flere gode foredragsholdere på trappene. Hjortevilt 2020 gir gode muligheter for faglig påfyll, sosialt samvær og nettverksbygging. ​

​Praktisk informasjon

Seminaret arrangeres i år på Scandic Hotell Ringsaker. Påmeldingsfristen er 20. mars. Mer informasjon og påmelding finner du på Hjorteviltseminar.no.​ ​
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.