Siljan JFF har mye å by på
Torbjørn Kvien Madsen
Publisert 22.03.2017 09:06
Oppdatert 22.03.2017 09:17
Siljan JFF har mye å by på
To gode jaktterreng, fiske i 80 gode vann og egen hytte er bare noen av det Siljan JFFs medlemmer har tilgang til. Foto: iStock
Siljan JFF i Telemark er en aktiv forening for jakt, fiske og friluftsinteresserte med over 500 medlemmer.

Foreningen har et bredt tilbud til alle. Blant annet disponerer de ca. 80 gode fiskevann. Vannene strekker seg fra 200 m.o.h. opp til ca 600 m.o.h.

Fiske

Foreningens vann har bestand av blant annet ørret, abbor, gjedde, røye og ål. 25 av vannene er rene ørretvann. Det finnes vann som er lett tilgjengelig og vann for de som foretrekker stillheten i de dype skoger. Medlemmene har også tilgang på egne båter, med rett til oterfiske, i flere vann.

Jaktterreng

Siljan JFF disponerer også to flotte jaktterreng. Her er det muligheter for småviltjakt, og det er bra med rådyr og storfugl. Jakttilbudet kan du lese mer om på inatur.no

 

Medlemmene kan også bruke foreningens to gammer, eller leie hytta, Venevannstua. Fiske fra båt følger med hytteleien. Foto: Venevannstua.

Les mer om Siljan JFF.

Bli medlem i Siljan JFF.

 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.