Sjøørretkonferanse i Trondheim 29. - 30. januar
Publisert 16.09.2019 13:01
Oppdatert 16.09.2019 13:06
Sjøørretkonferanse i Trondheim 29. - 30. januar
Vitenskapelig råd for lakseforvaltning inviterer til konferanse med foredrag om nytt fra sjøørretforskningen i Trondheim 29. - 30. januar 2020.

​​​Forskere og forvaltere og alle andre som er interesserte i ny kunnskap om sjøørret kan møtes for utveksling av kunnskap, for å bli bedre kjent, og diskutere nye ideer. Foredragene skal ha en høy faglig kvalitet, men skal være forståelig for et bredt publikum.​

Vil du melde deg på?

Frist for bindende påmelding og betaling til konferansen for deltakere er 15. november. Dagpakke inkluderer lunsj, kaffe og pausemat og koster kr 720,- inkl. mva per dag. Festmiddag dag 1 koster kr 1165,- inkl. mva. Det er mulig å melde seg på én eller begge dager, med eller uten festmiddag. Meld deg på her.

Er du aktuell som foredragsholder?

Foredragene på konferansen vil handle mest om praktisk forskning til bruk i forvaltningen, nytte for brukere og forvaltere. Samfunnsfaglig forskning er også aktuelt, og også generell biologisk kunnskap. ​Vil du holde foredrag? Foredrag velges ut etter innhold i innsendte sammendrag. Frist for innsending av sammendrag: 1. november 2019.​

Les mer om konferansen her

Konferansen finansieres av Miljødirektoratet

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.