Skattejakt med fjellstyrene i sommer
Publisert 17.06.2020 12:05
Oppdatert 17.06.2020 12:07
Skattejakt med fjellstyrene i sommer
Fjellstyrene i Norge feirer 100 år med å invitere hele Norges befolkning på skattejakt.

​Norges Fjellstyresamband er en frivillig fellesorganisasjon for fjellstyrene i Norge. Fjellstyrene forvalter jakt, fangst og fiske og andre bruksretter i statsallmenningene i Sør- og Midt-Norge. ​​

Finn og vinn - gratis fiske i 100 år

I alle statsallmenningene i landet blir det nå lagt ut 100 gavebokser og de som er så heldige å finner en av gavene – vinner gratis fiske i 100 år. På fjellstyregavene.no kan man følge med på hvor boksene er lagt ut, og hvilke bokser som blir funnet gjennom sommeren.

I sommer forventer man storinnrykk av nordmenn på ferietur. Med 330 hytter og flere tusen fiskevann vil nok statsallmenningene bli mye besøkt av ivrige fiskere på jakt etter gaveboksene​. Fiskekort kan kjøpes lokalt og på nett gjennom Inatur.no. På Inatur.no finner du også mange av fjellstyrenes 330 hytter og buer.

Følg med på fjellstyregavene.no for tips til hvor det kan være fornuftig å lete etter 100-årsgaven. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.