Søk barn- og ungdomsmidler nå!
Christian Alex Kiøsterud
Publisert 17.08.2018 11:36
Oppdatert 13.09.2018 13:29
Søk barn- og ungdomsmidler nå!
Nå er tiden inne for å søke midler til foreningens barn- og ungdomsarbeid. Søknadsfristen er satt til 20. september.

​​​​​​Skal din forening starte lokal Jakt- og fiskeskole eller Jaktskytterskole? Har foreningen planlagt aktiviteter? Hvert år fordeler NJFF om lag 6 millioner kroner til mer enn 2500 aktiviter i NJFFs foreninger rundt i landet. Aktivitetene er alt fra fuglekassebygging til jakt- og fisketurer. 

Det er fantastisk mange gode aktiviteter rundt om i lokallagene og vi håper at det blir enda flere i år. En av nøklene til en vellykket barn- og ungdomssatsing er kontinuitet. At barn og ungdom blir møtt med gode aktiviteter gjennom hele året.

Frifond

Frifond er potten som går til aktiviteter generelt. Til alle aktiviteter for barn og ungdom under 26 år kan du søke midler fra Frifond. Midlene er til fri benyttelse innenfor målgruppen.

Utbetalingssummen til foreningene beregnes ut i fra antall aktiviteter som føres inn i søknadsskjemaet. Skjemaet finner du i søknadsportalen. Les gjennom søknadskriteriene.
Frist: 20. september 2018.

MERK at midlene skal benyttes innen fristen (30. juni 2019). Midler som ikke er brukt opp, skal tilbakebetales. Rapport skal leveres gjennom lokal medlemsadministrasjon med et enkelt regnskap. NJFF er pålagt å føre bilagskontroll ved ca. 20% av foreningene fra i år. Det er kun styret som kan levere rapport. Rapport og regnskap kan leveres i excel, word, pdf. Rapport for midler (Frifond + Fiskesommer) mottatt i 2017 skal i år rapporteres med enkelt regnskap og rapport. Levers inn gjennom lokal medlemsadministrasjon.

Lokale Jakt- og Fiskeskoler - Etableringsstøtte (JOFS)

JOFS er et av hovedsatsingene i forbundet. JOFS handler om kontinuitet. Det skal settes opp minimum 10 aktiviteter som følger skoleåret. Aktivitetene skal ta sikte på å formidle lokale jakt- og fisketradisjoner samt gi et kunnskapsgrunnlag for alle de fantastiske jakt- og fiskemulighetene vi har i landet. 

Foreninger som etablerer JOFS kan søke om kr. 22.000 i oppstarts-støtte. Har foreningen allerede etablert JOFS, søkes det om FRIFOND-midler til aktivitetene og årlig driftsstøtte. 

Søknad: prosjektplan og enkelt budsjett sendes på epost.
Frist: 20. september 2018.

Jaktskytterskolen – Etableringsstøtte

Jaktskytterskolen er i likhet med JOFS en av forbundets hovedsatsinger og har også fokus på kontinuitet. Jaktskytterskolen har som hensikt å rekruttere til jaktskyttergrenene, samt å gi skyteglad ungdom flere muligheter til å utvikle seg. 

Foreninger som etablerer Jaktskytterskole kan søke om kr. 22.000 i oppstarts-støtte. Har foreningen allerede etablert Jaktskytterskole søkes det om FRIFOND-midler til aktivitetene og årlig driftsstøtte. 

Søknad: prosjektplan og enkelt budsjett sendes på epost.
Frist: 20. september 2018.

Søk midler til din forening nå! Klikk her for å gå til søknadsportalen

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
Gjensidige2019
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.