Søk støtte til NJFFs introjakter
Publisert 18.05.2018 10:47
Oppdatert 11.01.2019 15:20
Søk støtte til NJFFs introjakter
Foreningene og fylkeslagene kan igjen søke støtte til introjakt. I fjor ble det avholdt 350 introjakter over hele landet, og prosjektet var en ubetinget suksess. Søknadsfristen er enda ikke fastsatt.

​Hvert år uteksaminerer NJFF rundt 10 000 jegerprøvekandidater. Dessverre viser tall at nær halvparten av de som tar jegerprøven aldri kommer seg ut på praktisk jakt. Årsakene er mange, men spranget fra klasseromsundervisning til å dra ut i skogen med eget våpen kan bli for stort. Manglende kunnskap, jaktterreng, miljø og våpen er ofte årsaker som trekkes frem.

- Introjaktene er derfor midt i blinken for alle som trenger hjelp til å komme i gang. Erfarne jegere i våre lokalforeninger og fylkeslag veileder uerfarne jegere og byr på kunnskap. Mange av introjaktene avholdes i noen av landets beste jaktterreng, sier prosjektutvikler i NJFF, Henning Ottarsrud

Introjaktene er for alle nye jegere, eller jegere som ønsker å lære mer om en ny jaktform.

- Det betyr at hvis du har jaktet elg hele livet, må du gjerne melde deg på introjakt skogsfugl. Det viktigste er at du lærer noe nytt, sier Ottarsrud. ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.