Søk støtte til friluftsliv
Publisert 06.04.2021 09:19
Oppdatert 06.04.2021 09:20
Søk støtte til friluftsliv
Foto: Magnus Beyer Brattli
I april kan organisasjoner landet rundt søke støtte til å styrke friluftslivet. Er det noe din forening trenger må du benytte sjansen før 30. april!

​Statskog har en særskilt ordning med støtte til tiltak som styrker friluftsliv, folkehelse og bærekraftig bruk av norsk natur. Totalt gis det ut en million kroner hvert år som er rettet inn mot små løft i nærmiljøet. Støttebeløpene er fem tusen og ti tusen kroner. Om lag 150 søkere får tilslag hvert år.

- De tusenlappene kan i mange tilfeller utgjøre den store forskjellen, når speidergruppa skal ha nytt knivsett eller turgruppa trenger ny kano. Dugnad kombinert med litt pengestøtte kan gjøre underverk for friluftslivet, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Enkel søknad sendes inn via skjema på Statskogs nettsider, og svaret kommer før sommeren.

Søk her

Her er oversikt over alle som tidligere har mottatt støtte fra «Statskogmillion​​en» (statskog.no) 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.