Spesialrabatt på fisketurer til Balsnes feriehus på Hitra
Publisert 26.11.2018 13:58
Oppdatert 26.11.2018 14:23
Spesialrabatt på fisketurer til Balsnes feriehus på Hitra
På Hitra i Trøndelag, den største øya sør for Lofoten, ligger Balsnes feriehus. Her er sjøfiske fra land eller båt svært populært. Stedet ligger usjenert til i idylliske omgivelser.

​Alle medlemmer får 40% rabatt på overnatting og båtleie, for turer med innreise i april 2019. Resten av året gjelder selvfølgelig den faste 10% rabatten alle medlemmer får på dintur.no. Ønsker dere å bestille tur med spesialrabatt ta direkte kontakt med Din Tur på e-post eller på telefon 74 07 30 00.

Her finnes de fleste fiskearter i Norge og du kan oppleve perfekt kveitefiske her. Trondheimsleia er kjent for gode plasser for kveitefiske. Verten på Balsnes feriehus er selv aktiv sportsfisker og kan gi gode råd og tips for hvor dere bør prøve fiskelykken. Verten kan også sette krabbeteiner i sesongen.

Stedet tilbyr høystandard overnatting og 20 fots båter til leie.

Les mer om Balsnes feriehus og book din fisketur her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.