Spesialrabatt på fisketurer til Havkanten på Helgeland
Publisert 26.11.2018 13:46
Oppdatert 26.11.2018 14:22
Spesialrabatt på fisketurer til Havkanten på Helgeland
Idyllisk plassert ved vannkanten på det lille fiskeværet Husvær, finner du Havkanten. Stedet ligger lengst vest i skjærgården på berømte Helgeland.

​Her får alle medlemmer 40% rabatt på overnatting og båtleie for fisketurer med innreise i april og september 2019. I andre perioder kan dere selvfølgelig bruke den faste 10% rabatten for medlemmer. Ønsker du å benytte spesialrabatten må bestillinger gjøres direkte med Din Tur. Ta kontakt for booking på e-post eller på telefon 74 07 30 00.

På Havkanten har dere to forskjellige boenheter å velge mellom og flere båter til leie fra 19 til 20 fot.

Her kan dere oppleve panoramautsikt mot fjellene Syv Søstre og Dønnamannen. I tillegg er det selvfølgelig svært kort vei til utrolige fiskeplasser både innaskjærs og på storhavet. Det finnes egne sløyefasiliteter på stedet og en tilhørende pub om man ønsker å nyte tilværelsen litt ekstra etter fisketurene.

Les mer om Havkanten og book din fisketur her.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.