Spesialrabatt på fisketurer til Kastneshamn i Troms
Publisert 26.11.2018 13:43
Oppdatert 26.11.2018 14:21
Spesialrabatt på fisketurer til Kastneshamn i Troms
Kastneshamn er kjent for sitt fantastiske sjøfiske og har fått en spesiell plass i mange sportsfiskeres hjerter. Du finner fiske av beste merke og en storlagen natur.

​Alle medlemmer får her 40% rabatt på overnatting og båtleie for alle turer med innreise i april og september 2019. 

Resten av året kan dere selvfølgelig benytte 10% rabatten fra dintur.no, om dere ønsker å reise på andre tidspunkter. Alle turer med spesialrabatt må bestilles direkte fra Din Tur. Ta kontakt med dem på e-post eller på telefon 74 07 30 00.​

Om fiske

Ikke langt fra båthavna er det gode plasser for fiske etter torsk, uer og kveite. Det kan også være gøy å prøve lettspinnfiske etter storsei i Faksfjorden eller ved Nordgrunnen, ca 10 minutters båttur unna. Andre gode fiskeplasser finner dere i Solbergfjorden, Tranøyfjorden og sør i Mjøssundet. Rett utenfor båthavna i Tranøyfjorden, på kantene av Faksgrunnen og Krykkjegrunnen finner du torsk over 10 kilo gjennom hele året, samt jagende storsei. I de dypere deler av fjorden er det fint å agnfiske etter uer og brosme. Steinbit finnes det også masse av. Området er også kjent for sin tette bestand av kveite. ​

Om stedet

Dere har flere overnattingsmuligheter å velge mellom her, og flotte båter til leie fra 19,5 til 24 fot. Husene har god plass og holder høy standard. Det er servicehus og badestamp ved sjøen og bensin kan kjøpes av vertskapet.

Les mer om Kastneshamn og book din fisketur her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.