Spørreundersøkelse: Hvordan opplever jegere sin livskvalitet?
Publisert 27.01.2020 08:47
Oppdatert 27.01.2020 08:50
Spørreundersøkelse: Hvordan opplever jegere sin livskvalitet?
Er du en aktiv jeger? Og over 18 år? Da inviteres du til å delta i en spørreundersøkelse hvor formålet er å undersøke jegere i Norge sin livskvalitet.

​​​Undersøkelsen gjennomføres av masterstudent Catharina Pedersen som studerer folkehelsevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Undersøkelsen skal danne grunnlaget for hennes masteroppgave.

-Jeg er nysgjerrig på jakta som aktivitet, det sosiale rundt jakta og møtet med naturen. Har dette noe å si på ens opplevelse av livskvalitet, relasjoner til andre og hvor nært en føler seg til naturen? undrer studenten Catharina Pedersen. -Det er lite forskning på temaet og da har jeg lyst til å bidra. I samarbeid med NJFF har dette nå blitt mulig, sier Pedersen. Hun håper at mange tar seg tid til å svare. 

Spørreundersøkelsen

Spørreundersøkelsen er nettbasert, anonym, og tar rundt 20 minutter å gjennomføre. Det vil være bakgrunns spørsmål om deg, spørsmål om hvordan du opplever din livskvalitet og generelle helse, om opplevelse av støtte fra andre og spørsmål som beskriver deg som jeger (hva en jakter mest, hvor ofte, etc.). 

Svar på undesøkelsen her


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.