Sprøstekt fisk med pasta
Anine Gutubakken Byles
Publisert 21.12.2020 09:07
Oppdatert 26.01.2021 10:54
Sprøstekt fisk med pasta
Foto: Anine Gutubakken Byles
Uansett årstid - sprøstekt fisk med pasta kan du enkelt ta med deg på tur. Her kan du bruke filet av for eksempel makrell, ørret eller torsk.

​​​​​Utstyr som anbefales: 

  • To mellomstore plastbokser 
  • Klype 
  • Primus med stekepanne 
  • Gass 
  • Lighter ​

Oppskrift sprøstekt fisk med pasta 

Ingredienser 
4 personer: 

400 gr pasta 
175 gr pesto 
1 rødløk 
2 vårløk 
1 chili 
stk fiskefilet 
4 ss hvetemel 
1 ss salt 
1 ts pepper 
1 ss smør

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. 
  2. Finhakk rødløk, vårløk og chili, og ha det over i pastaen sammen med pesto. 
  3. Ha hvetemel, salt og pepper på en tallerken. Vend fiskefileten i hvetemelet. 
    Steg 1 – 2 – 3 kan gjøres hjemme, og legges i plastbokser som du kan ta med deg på tur. Da blir det enklere å lage maten på primusen. 
  4. Fyr opp primusen på middels varme, ha smør i stekepanna og fres makrellen til den er sprøstekt. Ha pastaen over i stekepannen sammen med makrellen til alt er gjennomvarmt. Server sprøstekt fisk med pasta og nyt resten av turen.​ 

Til alle oppskrifter​


Del dine middager med #njffmat på Instagram. ​​​​​​​​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.