Startskudd for NM jaktfelt
Håvard Andersen
Publisert 10.04.2018 15:50
Oppdatert 11.04.2018 12:30
Startskudd for NM jaktfelt
Tett samarbeid mellom flere lag og JFF-foreninger for å avvikle NM har vist seg som en god oppskrift. Her fra fjorårets NM jaktfelt i Enebakk i Akershus. FOTO: VIDAR NILSEN
I dag starter NM Jaktfelt 2018 på Dølemo i Aust-Agder. Åmli JFF tror det kan gå mot deltakerrekord når mesterskapet går av stabelen 11.-15. april.

-Vi ønsker alle deltagere og arrangører lykke til i mesterskapet. Forholdene ser ut til å bli gode og det er meldt hyggelig skytevær på Dølemo ut NM-uka​, sier jaktskytterkonsulent Vidar Nilsen i NJFF.

– Det er første gang NM jaktfelt arrangeres her på Sørland​​et, og vi har merket veldig stor interesse, sa leder i Åmli JFF til Jakt & Fiske, Jan Harald Helledal, som også sitter i NM-styret.

Han karakteriserte skyttermiljøet i regionen som «vanvittig bra» med mange gode skyttere, og tror landsdelen vil markere seg under årets jaktfelt-NM.​

– Dette har vært en stor dugnad, og vi har samarbeidet veldig bra med våre medarrangører Dølemo Skyttarlag og Froland, Gjerstad, Tvedestrand og Drangedal JFF, sa han til Jakt & Fiske.

Helledal kan ellers fortelle om overveldende respons fra sponsorer, og lover mange flotte premier under årets jaktfelt-NM. 

For mer info: www.nmjaktfelt2018.no

Dette er NM-ho​​ldene

  1. Rev – sittende 60 m.

  2. Råbukk – sittende 115 m (D1 90 m).

  3. Tiur – stående 50 m.

  4. Jerv – sittende 95 m.

  5. Ulv – stående 60 m.

  6. Hjort – liggende 200 m (D1 100 m)​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.