Sterk innsats under Nordisk isfiske
Steinar Paulen
Publisert 16.04.2018 12:16
Oppdatert 16.04.2018 12:34
Sterk innsats under Nordisk isfiske
Nordisklaget.
Sterk innsats under Nordisk isfiske
Fra venstre Kjersti Solli (sølv) Harald Hovde (bronse veteran) Lars Magnus Bjørnstad (sølv junior herre) Andreas Nygårdseter (junior herrer) Tonje hauger (gull), Therese Larsson Jernberg (bronse junior dame) og Ruth M. Ramstad.
Under Nordisk mesterskap i isfiske i Luleå tok det norske laget en flott sølvplass, knappe 1000 gram bak Finland. Ekstra stas var det selvsagt å slå Sverige med meget god margin på hjemmebane.

​I tillegg til sølvmedaljen i landskampen gjorde det norske laget et solid innhogg i medaljebunken, under ledelse av Niklas Stengelsrud og Odd Henning Hansen. Det ble flere sterke plasseringer individuelt og i de ulike klassene.

Medaljeras​​

I dameklassen sikret Tonje Hauger seg en gullmedalje mens Kjersti Solli tok sølv. I junior damer fikk Therese Larsson Jernberg bronse og i damer veteran stakk Ruth M. Ramstad av med sølvmedaljen. På herresiden var det i herrer junior at Andreas Nygårdseter og Lars Magnus Bjørnstad kapret henholdsvis gull og sølv, mens Harald Hovde tok bronse i veteranklassen. I tillegg ble det lagseier til junior herre, veteran herrer og senior damer. ​

Fullstending resultatliste finner du her.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.