Tar du hensyn til vinden?
Publisert 05.09.2019 12:52
Oppdatert 09.09.2019 08:57
Tar du hensyn til vinden?
Jaktappen WeHunt øker og nærmer seg nå 200 000 brukere. Som NJFF-medlem får du halv pris på WeHunt Pro som ikke bare forteller hvor jaktkamerater og jakthunder er på kartet, men nå også hjelper deg med å se vindretningen.

​​​Første bud enten du skal begi deg ut på post eller slippe bikkja er å sjekke vindretningen. Tar du hensyn til vindretningen øker du også mulighetene for å lykkes under jakt.

Med appen WeHunt Pro kan du se vindretningen ut i fra posisjonen din på kartet. Appen viser deg helt enkelt hvilken retning du sender lukten av deg selv! 

WeHunt sin ambisjon er å utvikle løsninger som gjør jakta enklere og tryggere for jegere flest. De viktigste funksjonene er gode eiendomskart der man enkelt kan sette ut egne kartnåler for smart navigering samt muligheten til å se sine jaktkamerater og hunder på kartet i realtid. 

- Når vi først begynte å diskutere en "vindidikator" anså vi det mest som en morsom ekstrafunksjon, men etterhvert innså vi at det faktisk var mulig å utvikle et bra hjelpemiddel som mange jegere i dag setter stor pris på. Med denne funksjonen får man en god indikasjon på vindretningen og ikke minst et tydelig visuelt overblikk i forhold til egen posisjon i terrenget, forteller Sophie Terkelsen som er salgs- og markedssjef på WeHunt. ​

Samarbeider med Norges Jeger- og Fiskerforbund

NJFF og WeHunt har sammen utarbeidet en medlemsfordel som innebærer at alle medlemmer i NJFF kan oppgradere til WeHunt Pro for kun 139/år (ord. pris 289 kr/år) på njff.wehuntapp.com eller via WeHunt-appen. Husk at du først må installere appen og registrere deg gratis. Du finner WeHunt i App Store og Google Play.

Mer informasjon finner du her.


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.