Tidenes fiskesatsing!
Henning Ottarsrud
Publisert 12.03.2018 12:21
Oppdatert 12.03.2018 14:21
Tidenes fiskesatsing!
Denne sommeren kjøres det flere fiskearrangement i NJFF-regi enn noen gang. Er foreningen din med på moroa?

Gjennom Introfiske og Fiskesommer vil NJFFs lokalforeninger by på mer enn 400 fisketurer denne sommeren!  Det betyr at vi går mot tidenes fiskefest fra NJFF.  
Alle foreninger inviteres til å være med. Søker dere i tide er det mulighet for økonomisk støtte til gjennomføring.  
NB! Søknadsfristen er rett rundt hjørnet: 15. mars.

Introfiske - nytt og spennende

Introfiske er rettet mot alle som har lyst til å lære mer om fiske. På samme måte som under introjakt ønsker vi å senke terskelen for å prøve seg på fiske. Vi oppfordrer alle foreninger til å delta med sitt fiske, enten det er en enkel makrellfisketur, en fluefisketur etter ørreten, eller tilbud om å prøve seg etter kveita. Mulighetene er uendelige! Full liste over arrangementer blir lansert i slutten av april, men vi kan allerede nå avsløre at det er kommet inn introfiske etter fjellrøye, kurs i vindusfiske, introfiske etter laks, ørretturer med oter, og mye mer.
Søk om å få være med på Introfiske

Fiskesommer for de minste

Snart kommer sol, varme og Fiskesommer. I år vil vi ta med rundt 7.000 barn ut på fisketur. Målet er at alle små skal få kjenne på spenning og fiskeglede. Erfaringsmessig er det svært mange som faktisk får fisk under fiskesommer. Alle arrangementene er for øvrig gratis, det er bare å møte opp uten krav om påmelding på forhånd.
Søk om å få være med på Fiskesommer 

NJFF fordeler opp til 3 millioner i arrangementsstøtte til foreningene. Søknadsfristen er 15. mars, og det er fortsatt «ledige» midler.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.