Tidenes største forskningskonferanse om villaks er i gang
Publisert 21.01.2019 14:15
Oppdatert 22.01.2019 07:30
Tidenes største forskningskonferanse om villaks er i gang
22. og 23 januar arrangeres tidenes største forskningskonferanse om villaks i Trondheim.

​​​​​Det er mange påmeldte og et bredt og spennende program. -Det vil være interessant både for lakseforskere, lakseforvaltere og alle andre som er interessert i laks i Norge, forteller Torbjørn Forseth, leder i Vitenskapelig råd for lakseforvaltning på deres nettside.​

Vitenskapsrådet kommer til å dele saker fra konferansen på vitenskapsradet.no, samt på Twitter og Facebook. Der vil også noen av foredragene streames live, så følg med!

Villaksens år

2019 er det internasjonale villaksåret. Her i Norge er det Miljødirektoratet som har det overordnede ansvaret for feiringen, og NJFF og Norske Lakseelver har tatt på seg arbeidet med dette. Hensikten med et år i villaksens navn er å løfte de gode historiene om laks og mennesker og å skape økt aktivitet og engasjement rundt villaksen. 

Her kan du lese mer om villaksens år


- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.