Tidenes vervepremier
Publisert 03.01.2019 09:09
Oppdatert 03.01.2019 09:50
Tidenes vervepremier
Verv en jakt- eller fiskekompis du også! NJFF gir deg tilgang til 56 flotte vervepremier i 2019. Foto: Henning Ottarsrud.
I 2019 lanserer vi svært mange nye vervepremier. Ved å rekruttere nye medlemmer til NJFF kan du bli belønnet med pulsklokke, havfiskesett, hagle, telt, jaktsekk, GoPro-kamera og mye mer.

​​​Det er 56 vervepremier du kan velge mellom. Er du jeger eller fisker, er det umulig å ikke la seg friste av noen av produktene. Leverandørene er som alltid kjente og de står for kvalitet; Garmin, Bergans, Jerven, Aclima og Icom er noen av dem.

- I 2019 stokker vi om på hele vervestigen. Vi har beholdt de mest populære fra 2018, men har i tillegg fått hele 21 nye premier inn i sortimentet. Dette er en stor utskiftning, og i tillegg har vi økt premieverdiene. Det er viktig å finne frem til godbiter som trigger til verving hvert år, og flere av disse er testvinnere i Jakt & Fiske, sier prosjektutvikler, Henning Ottarsrud, i NJFF.

Les mer om vervepremiene her!

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.