Tilslørte bondepiker med multer
Anine Gutubakken Byles
Publisert 07.01.2021 14:36
Oppdatert 07.01.2021 14:38
Tilslørte bondepiker med multer
Foto: Anine Gutubakken Byles
Tilslørte bondepiker er en klassiker på norske dessertbord, og med multer blir den ekstra smakfull. Det er dessuten en ypperlig anledning til å bruke opp kjeksrester du har liggende.

​​​​Tradisjonelt serveres tilslørte bondepiker gjerne i glass med lag på lag av krem, kjeks og eplemos. Vi har tint opp multene fra fjorårets multeplukking, og sammen med en litt søt krem og søte kjeks smaker det helt herligDesserten serveres så nylaget som mulig slik at den ikke blir for bløt. Du kan selvsagt bruke andre bær også.  

Oppskrift ​​Tilslørte bondepiker med multer

Ingre​dienser
4 personer: ​​

200 gr rester av søt kjeks (vi har brukt pepperkaker og doble havreflarn med sjokolade) 
3 dl kremfløte 
2 ss sukker 
400 gr multer 

Slik gjør du: ​​

  1. Ha de søte kjeksene i en bolle og knus dem i mindre biter.  
  2. Ha kremfløte og sukker i en bakebolle, og pisk på høy hastighet til en luftig krem. ​
  3. Legg pisket krem, knuste kjeks og multer lagvis i hvert glass. ​

Til alle oppskrifter​


Del dine middager med #njffmat på Instagram. ​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.