Trollkrem
Anine Gutubakken Byles
Publisert 24.09.2020 12:52
Oppdatert 24.09.2020 13:12
Trollkrem
Trollkrem lages opprinnelig med tyttebær, men du kan fint bruke de bærene du har tilgjengelig. Aller best smaker det med nyplukkede bær. Her har vi brukt søte og saftige blåbær.

​​Trollkrem er en frisk dessert som fint kan serveres alene eller ved siden av vafler, pannekaker, brownies eller marengs. Ønsker man mer krønsj, passer det godt med noen finhakkede nøtter på topp. 

Oppskrift

Ingredienser
4 porsjoner:  

1 eggehvite 
1 dl sukker 
0.5 ts vaniljesukker 
300 gr valgfrie bær 
(blåbær, bringebær, tyttebær, bjørnebær)  ​

Slik gjør du:

  1. Pisk eggehvitene stive, og tilsett sukker og vaniljesukker. Fortsett piskingen til du har en fast konsistens.  
  2. Tilsett bærene og pisk videre til alt er godt blandet og kremen er tykk.  

Til alle oppskrifter​


Del dine middager med #njffmat på Instagram. ​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.