Velkommen til Camp Villmark 2019
Publisert 27.03.2019 09:10
Oppdatert 26.04.2019 12:51
Velkommen til Camp Villmark 2019
Den 26.–28. april er det duket for årets Camp Villmark på Lillestrøm. NJFF-Akershus klinker til med aktiviteter, underholdning og medlemstilbud for små og store hele helgen.

​​​​​​Utstillingsstanden til Akershus fylkeslag er større og mer innholdsrik enn noensinne. Fylkessekretær i fylkeslaget, Per Rune Stav, tipser om bassengfiske med stang for barn og skytesimulator som noen av alle aktivitetene.

Camp Villmark er en fin arena for å rekruttere nye medlemmer. Dersom du vil melde deg inn i en lokalforening under messen, får du tilbud om å få med deg båtnøkkel til konseptet 1 nøkkel – 100 båter (ordinær pris 200,-) eller å få Jakthundboka (ordinær pris 398,-).

Flinke fagfolk briljerer bredt

Fylkeslaget er opptatt av at Akershus-standen skal favne om flest mulig interessegrupper. Derfor har lokallaget knyttet til seg eksperter innen ulike områder som byr på kunnskap, tips og egne erfaringer.

Det er flere samarbeidspartnere på plass med gode medlemstilbud. Specsavers tilbyr gratis synstest for fiske- og jaktbriller, mens selskapet Big Fish Adventure stiller mannsterke med eksperter på havfiske. Espen Lynne på plass for å vurdere gevir, og han har også lang erfaring med utstopping av dyr dersom en vil vite mer om det. Andre som er tilstede på NJFFs stand er Din Tur, WeHunt, Jakt- og Fiskesenteret og Gokniven. Rælingen JFF vil avholde skytekurs både med hagle og rifle.

 Vi håper at så mange som mulig tar turen til standen vår på Camp Villmark for å få vite mer. Alt i alt satser vi på at dette blir tidenes messe for fylkeslagets del, så jeg oppfordrer alle våre 12.000 medlemmer til å komme og møte likesinnede og slå av en hyggelig prat med oss som står her, avslutter Stav.​​

Åpningstider: fredag 26.04: 10-19, lørdag 27.04: 10-18 og søndag 28.04: 10-16. 

Fakta Camp Villmark

  • 26.-28. april 2019, Norges Varemesse Lillestrøm
  • Cirka 25 000 besøkende, 210 utstillere
  • Over 60 foredrag innen jakt, fiske, friluftsliv og hund fordelt på 5 scener
  • Hovedtema 2019: Mat og drikke. Eget matområde med foredrag, kurs og aktiviteter for barn og voksne
  • Barnas viltkjøkken, hvor unge villmarkinger får prøve seg som viltkokker, og​ smake på spennende retter​
  • Øl-, og vinkurs hvor en lærer hvordan en komponerer et godt måltid og smaker på utsøkte retter og viner
  • Barnas Camp Villmark; en egen speiderleir med masse aktiviteter og opplevelser for barna
​​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.