Velkommen til De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum
Hilde Nøren
Publisert 27.06.2018 09:44
Oppdatert 08.08.2018 09:26
Velkommen til De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum
Helgen 9. – 12. august er det klart for de 56. Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Skogmuseet på Elverum. NJFF er tilstede med messetilbud til jakt- og fiskeinteresserte. Ta en tur innom standen vår for en titt, eller en hyggelig jakt- og fiskeprat!

​​​​​​​​​Jakt- og Fiskedagene arrangeres for 56. gang. Gjennom årene har arrangementet blitt Norges viktigste møtested for friluftsfolk, jegere og fiskere med over 30 000 besøkende årlig. Noen vil prøve nye aktiviteter, andre deltar på et av de mange populærforedragene eller tar en matbit tilberedt på ulikt vis. Jakt- og Fiskedagene er også en salgsmesse med over 250 dyktige forhandlere med attraktive tilbud, gode tips og spennende varer. Les mer om jakt- og fiskedagene på Skogmuseets egne hjemmesider her.​

Våpentilpasning under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene

Stein Erik Bredvold startet opp i farens snekkerverksted som 14-åring. Der laget de blant annet kjøkkeninnredninger. Han har holdt på med våpenskjefter siden 1962, og er nå den skjeftemakeren i Norge som norske skiskyttere ikke kan være foruten. Enkeltmannsforetaket Bredvold skjefter har stor pågang, men vil være til stede på Jakt- og Fisketorget under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene. De kan hjelpe deg med tilpasning av ditt våpen.

Gevirbedømming

Som tidligere år er det mulig å få bedømt gevir fra fjorårets jakt. Våre gevirdommere står klar til å ta imot gevir som bedømmes mens du tar deg en tur rundt på messeområdet. I tillegg til de tradisjonelle hjorteviltene tilbyr vi nå også bedømming av utenlandske arter.

Kåringer

Under Jakt- og Fiskedagene kårer NJFF årets jakthund, årets jaktskytter og årets gevir. Prisutdelingene skjer på Jakt- og Fisketorget lørdag klokken 16:00.

Prestøya

Løiten JFF finner du ute på Prestøya ved fiskedammen. Her kan barn prøve å fiske. Museet har satt ut fisk så mulighetene for fast fisk er til stede. Får du fisk kan den renses og grilles på stedet. Nordens største jakthundutstilling finner sted lørdag. Søndag er det valpeshow. Sammen med representanter fra mange hundeklubber finner du Sportsman Pride som er NJFFs samarbeidspartner på hundeför. Benytt anledningen til en hyggelig hundeprat.

Jakt- og Fisketorget

Det blir hyggelig prat rundt kaffebålet. På jakt- og fisketorget finner du NJFF sentralt, medlemsbutikken, Sportsman Pride, Gjensidige, Thon Hotels, Svorka og fylkeslaget i Hedmark. Skyteferdighetene kan du teste hos Stange JFF, Vang JFF og Romedal og Valset JFF. Barna har mulighet til å binde sin første flue i tillegg til å delta på natursti.

NJFF-butikken har mange flotte tilbud. Tegner du medlemskap under Jakt- og Fiskedagene gis du tilgang til 130 båter. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.