Velkommen til innlandsfiskeseminar 17.-18. april
Publisert 14.02.2020 14:24
Oppdatert 19.02.2020 08:18
Velkommen til innlandsfiskeseminar 17.-18. april
Hvorfor stenger ørretfiske når jakta begynner, hva og hvor mye spiser en skarv, hvordan får vi flere til fiske i fjellet, hvem har ansvar for hva i fiskeforvaltningen, og hva truer fiskebestandene?

​​​​​Dette er bare noen av spørsmålene NJFF og Norges Fjellstyresamband setter på dagsorden under innlandsfiskeseminaret på Lillehammer 17. - 18. april. Innlandsfiske er på mange måter et forsømt tema, og på Lillehammer tar vi opp en del tema som vi vet engasjerer både sportsfiskere, grunneiere, fjellstyrer og andre med interesse for innlandsfiske og forvaltning.​​

Fiskutsettinger og gammeldagse fiskeregler

Dette er temaer mange er opptatt av. Hvorfor er det minstemål på 25 cm og hvorfor stenger fiske i fjellet 15. september? Det samme gjelder fiskeutsettinger, der utsettinger i vann med mindre fisketrykk og dårligere næringstilgang har resultert i mye og mager fisk.

Fjellstyrene vil ha flere fiskere til fjells

I de siste fem årene, har fjellstyrene forsøkt nye metoder for markedsføring og tilrettelegging for å øke fiskeaktiviteten. Hva har de gjort og har de lykkes?

Ellers spenner temaene fra spennende forskning på gjedde og harr, digitale kartverktøy, skarv, spredning av arter, offentlig forvaltningsansvar med mer. 

Last ned invitasjon og program her (PDF) ​

Meld deg på her


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.