Velkommen til sportsfiskewebinar: Isfiske etter gjedde
Publisert 01.03.2021 10:42
Oppdatert 04.03.2021 11:02
Velkommen til sportsfiskewebinar: Isfiske etter gjedde
Velkommen til NJFFs sportfiskewebinar hvor temaet er ismeite etter gjedde. Webinaret er gratis og varer i 1,5 time.

​Tid: Torsdag 4. mars kl 19:00-20:30. 

Innholdet skal ta for seg alt du trenger å vite for å begynne med ismeite etter gjedde. Ismeite er en meget sosial og effektiv fiskemetode, som krever lite utstyr og teknikkferdigheter.

Vi tar et dypdykk inn i tematikken som helhet hvor blant annet utstyr, taktikk og mange gode tips blir presentert av de to gjestene: Peder Vangen og Kristoffer Enger - som er to meget ivrige sportsfiskere i midten av 20-årene, som har gjedde veldig nært sitt hjerte. Gjennom årene har de bygd seg opp masse erfaring rundt både det praktiske fiske, hva som fungerer bra, samt hva man bør unngå.

Det er en fantastisk artig fiskemetode å prøve nå som vinteren går mot hell og gjedda er mest aktiv, så her er det bare å ta turen ut på isen ved første anledning.

Velkommen til en hyggelig og innholdsrik sending!​

Gå til Facebookarrangement her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.