Vellykket Fiskesommer i Gloppen
Publisert 24.06.2020 14:09
Oppdatert 24.06.2020 14:18
Vellykket Fiskesommer i Gloppen
Fiskesommeren er i gang og barn og voksne koste seg i sola da Gloppen JFL arrangerte Fiskesommer i Langedalen i Gloppen kommune.

​​Til sammen møtte det 29 personer. Det var bl.a. familier med tre generasjoner. Noe som er ekstra hyggelig i familiens år. Foreningen har arrangert Fiskesommer i Langedalen i mange år og har et fint samarbeid med grunneierne.

Kvelden før hadde foreningen satt ut fem garn. Dagen startet med trekking av garn. De som ønsket fikk være med. På land ventet ivrige barn som ville være med å ta fisken ut av garnet. Med god hjelp fra voksne ble fisken sløyet og filetert før steking.  Barn og voksne spiste fisk med god apetitt. Pølsene fikk ligge denne dagen.​ Alle barna fikk fiskestenger og småpremier. 

NJFF gir deg fisketips

Ønsker du å lære mer om fisking og få tips til gode fiskeplasser. Her finner du masse nyttig informasjon. 

Det vil bli arrangert Fiskesommer frem til 15. oktober. I denne perioden skal det avholdes over 100 fiskesommerarrangementer for barn over hele lande​t. Finn arrangementer i nærheten av deg. ​

 20200613_132258.jpg

 martin.png
Marcus Berg Horntveidt  (8 år) fikk fisk på stanga si, mens søster Solveig (5 år) fortsatt prøver fiskelykken.

 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.