Vellykket omlegging av Jakt- og Fiskesenteret
Publisert 12.03.2019 08:38
Oppdatert 12.03.2019 08:52
Vellykket omlegging av Jakt- og Fiskesenteret
For første gang går Jakt- og Fiskesenteret på Flå med overskudd! Det er svært gledelig at fjorårets driftsomlegging førte til positive resultater.

​​Satser på kjernevirksomheten

Da det i 2018 ble bestemt at man skulle kutte ut konferansemarkedet og satse på kjernevirksomheten frigjorde dette både tid og kapital. -Vi sparer utgifter på husleie, strøm og vask. Nå leier vi møterom av Thon hotel Bjørneparken som også står for det meste av matserveringen forteller daglig leder og fagkonsulent, Anders Storm Nilsestuen. -Tidligere brukte vi mye tid på å markedsføre oss mot eksterne kunder hvor hovedfokuset var å leie ut møterom til konferanser. Dette fikk vi ikke til å fungere optimalt, og det er den viktigste årsaken til omleggingen. Nå er fokuset kun på det faglige innen jakt, fiske, hund og rovvilt.

Større pågang enn noen gang

-Slik det ser ut nå har vi truffet godt med endringene som er gjort. Vi hviler ikke på laurbærene og 2019 blir et spennende driftsår! Pågangen er større enn noen gang, og vi økte antall kursdeltakere i fjor med færre ansatte her på JFS, sier Nilsestuen. 

-Vi har kapasitet til like mange eller flere kurs enn tidligere, men vi benytter i større grad eksterne instruktører for å dekke dette behovet.

Jakt- og Fiskesenteret vil være en viktig del av NJFF i fremtiden med utdanning av instruktører, oppdatering av instruktører og utvikling av nye kurs som blir etterspurt blant den norske jeger og fisker. I tillegg til kurs så skal dette være møtearenaen til NJFF hvor vi kombinerer det sosiale og faglige innen jakt og fiske.

Les mer om Jakt- og Fiskesenteret og finn kurs og aktiviteter her. ​


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.