Verdien av ditt medlemskap i NJFF
Publisert 06.12.2018 12:23
Oppdatert 21.12.2018 12:22
Verdien av ditt medlemskap i NJFF
Jakt og fiske skal foregå til glede for flest mulig motiverte utøvere. Derfor er mottoet vårt "Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid".

Som medlem er du en del av den nasjonale jeger- og fiskerbevegelsen. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. Vi har rundt 113.000 medlemmer, fordelt på 573 lokalforeninger og 19 fylkeslag. Norges Jeger- og Fiskerforbunds hovedformål er å være en aktiv interesseorganisasjon som ivaretar medlemmenes interesser innen jakt, fiske, annet friluftsliv og naturforvaltning. Vi skal bidra til å sikre en bærekraftig høsting av våre vilt- og fiskeressurser, basert på tilgjengelig kunnskap.​

Medlemstilbud

Vi har også flotte medlemstilbud og rabattordninger for medlemmer. Dette kan leses om her.

Bli medlem

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her. Som medlem i et lokallag er du tilknyttet en av våre lokalforeninger. Våre lokalforeninger har et bredt og variert tilbud til sine medlemmer. I tillegg til alle sentrale NJFF fordeler, får du som lokallagsmedlem tilgang til lokale fordeler og tilbud. Besøk lokalforeningenes hjemmesider ved å trykke deg inn på lokallagsoversikten her.

Som direktemedlem får du tidsskriftet Jakt & Fiske tilsendt. I 2019 vil de fleste sakene på Jakt & Fiskes digitale utgave​ være eksklusive for medlemmer. Du kan også benytte de sentrale fordelene i NJFF. Som direktemedlem er du ikke tilknyttet en lokalforening, så dersom du tenker å benytte deg av lokale fordeler er medlemskap i et av våre mange lokallag det beste for deg.​

Lurer du på hva NJFF har fått til de siste årene? Se filmen nedenfor og få et lite innblikk i dette. Betaler du medlemskontingenten er du med på å støtte vårt arbeid! 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.