Verv en venn
Publisert 24.01.2019 09:05
Oppdatert 24.01.2019 09:05
Verv en venn
Hver måned lanserer vi en helt ny vervepremie. Du trenger bare å verve ett medlem for å få denne vervepremien. I 2018 har vi delt ut stolsekker, knivsett, hodelykter, jakker, røykovner og mye mer.

​​Denne måneden er det Aclima Woolnet som er vervepremien. Mer behagelig undertøy til friluftsliv enn Aclima skal du lete lenge etter! Aclima Woolnet er nettingundertøy i merinoull. Dette er et plagg for de som har varierende aktivitetsnivå, og som ikke har en varm dusj innen rekkevidde; kroppslukt trives dårlig i ull. Idéellt til lange jakt- og fisketurer og trøya koster 649 kr i butikk.​

De andre som kommer i 2019 er foreløpig hemmelig, men vi lover flere flotte premier. Følg med både i Jakt & Fiske og på njff.no.

Øvrige vervepremier finner du her.

Visste du at……

  • …det er om lag 2000 personer som verver årlig i NJFF
  • ….det verves mellom 7 000 og 10 000 nye medlemmer hvert år i NJFF
  • … du kan verve både barn og voksne. Hvert nytt medlem gir 1 vervepoeng. Du velger selv når du vil ta ut vervepremiene dine. Det betyr at du kan spare vervepoengene til senere bruk.
  • …du registrerer dine vervinger via «Min side» på njff.no eller e-post​ 
- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.