Trondheim JFF verver hundrevis av jegerprøvekandidater
Henning Ottarsrud
Publisert 17.01.2019 14:13
Oppdatert 17.01.2019 15:28
Trondheim JFF verver hundrevis av jegerprøvekandidater
Nær alle som tar jegerprøven i regi av Trondheim JFF, blir også medlemmer av foreningen. Foto: #jaktogfiskeglede
Trondheim JFF har gjort det enkelt. Melder man seg på jegerprøvekurs, blir man også medlem av lokalforeningen. Slik blir kurskandidaten også en del av det lokale jegermiljøet.

​​Trondheim JFF er en av de store jegerprøveforeningene i landet. Hvert år utdanner de flere hundre nye kandidater. Kurset koster 1 750 kr for ungdom (til og med 25 år) og 2 400 kr for voksne.

- De som melder seg på kan si nei til medlemskapet, men de må uansett betale full pris for kurset. Derfor vil nærmere 100 prosent av de som tar jegerprøven også bli nye medlemmer av foreningen. Er de medlem ved påmelding til jegerprøvekurset, får de selvsagt avslag på kursavgiften tilsvarende medlemskontingenten, sier jegerprøveinstruktør i foreningen, Geir Lasse Aune.

Dette er en vinn-vinn situasjon.

- Jegerprøvekandidaten blir raskt integrert i et lokalt jegermiljø med en rekke kurs og aktiviteter. Og foreningen får et større jegermiljø og flotte vervepremier, avslutter Aune. 

​Verv og se alle premiene her!​

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.