Vervetips fra Bjørkelangen JFF
Publisert 02.04.2020 13:16
Oppdatert 02.04.2020 13:55
Vervetips fra Bjørkelangen JFF
Ta med en venn på fisketur i påsken, skriver Bjørkelangen JFF på sine nettsider. Blir vennen din i tillegg medlem får dere beholde utlånt fiskeutstyr til odel og eie.

​​​Bjørkelangen JFF​ har i samarbeid med lokal leverandør av fiskeutstyr bestemt at alle barne og ungdomsmedlemmene deres skal ha et aktivitetstilbud i påsken 2020.

Deler ut fiskeutstyr

 - Vi har anskaffet et større parti med fiskestenger og vi vil at dere som er barne- og ungdomsmedlemmer skal invitere med dere en venn som ikke er medlem i Bjørkelangen JFF, sier Jesper Maj Larsen, ungdomsansvarlig i foreningen. -Dere blir utstyrt med splitter nye fiskestenger, noe mark og litt kroker og sluker. Når dere er på fisketur vil vi at dere forteller litt om vår forening, om våre tilbud til barn og unge, og om hvorfor akkurat din venn burde bli medlem i Bjørkelangen JFF. Hvis vennen din blir medlem i vår forening etter å ha blitt med deg på fisketur, ja da får dere begge stengene som dere har fisket med, forteller Maj Larsen.

Tilbudet gjelder også familiemedlemmer. Ta med en familie dere synes burde bli medlem i foreningen på fisketur. Dere får da to stenger per familie. Velger familien å tegne familiemedlemskap, får begge familier stengene dere har fisket med.

Positive tilbakemeldinger

 - ​Foreløpig har vi fått veldig positive tilbakemeldinger på dette, og vi har allerede første døgnet fått med oss to nye familier, sier Maj Larsen entusiastisk.  -Vi har også blitt kontaktet av den lokale matbutikken, Rema 1000, som vil være med å bidra med litt frukt og grønt til de som skal på fisking. Vi opplever at tiltaket mottas positivt blant våre barne- og ungdomsmedlemmer. Det blir spennende å se når påska er over hvor mange nye medlemmer vi får med oss​, sier Maj Larsen. 

 - Husk å bruke hodet og hold avstand til hverandre selv når dere er ute. Vi oppfordrer alle til å følge FHI ​sine råd, avslutter Maj Larsen. 

Tilbudet i Bjørkelangen gjelder i påsken fra 3. april til og med mandag 13. april.​

91482365_581030485921634_7589128433741856768_n.jpg


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.