Verving og fiskebonanza i Harstad
Henning Ottarsrud
Publisert 22.07.2019 11:04
Oppdatert 22.07.2019 11:20
Verving og fiskebonanza i Harstad
Maja Seljebu (11) håvet inn fisk etter fisk under Fiskesommer i Harstad. Foto: Henning Ottarsrud.
Harstad JFF arrangerte Fiskesommer i Folkeparken. I nydelig sommervær lot ikke ørreten seg be to ganger. Og foreningen kunne i løpet av noen få timer skilte med verving av 12 nye medlemmer.

​Det sprutet av vakende ørret i Grunnvannet, når foreningen avholdt sin Fiskesommer. Med stort og smått var det rundt 70 deltagere som fikk prøve fiskelykken. En av de som alltid møter opp når Harstad JFF arrangerer fiskedag, er Maja Seljebu.

- Ørreten biter hissig. Derfor har jeg byttet til markkrok med mottagere, og det fungerer som fy, gliser 11-åringen mens beundrer sin ørret nummer to. Folk koste seg i sola, og ikke alle fisket. Noen padlet kano og andre ville vasse i vannet. Det ble servert både bålkaffe og grillpølser. Arrangementsansvarlig, Martin Moss i Harstad Jeger- og Fiskerforening, var superfornøyd med dagen.

- Dette gikk over all forventning og litt til. Det er så artig når det klaffer med været og det kommer så mye folk. 12 nye barne- og ungdomsmedlemmer ble det også, så her treffer vi planken, smiler Moss.

Lyst til å delta på Fiskesommer du også? NJFF arrangerer 280 fiskesommerarrangementer for småbarnsfamilier over hele landet i sommer. 

Gå inn på www.fiskesommer.no for arrangementsoversikter.       


 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.