Kjempesesong for Odd (101)
Publisert 02.08.2018 14:24
Oppdatert 13.08.2018 12:49
Kjempesesong for Odd (101)
Vi gratulerer Odd Borlaug med storfangsten! Foto: Morten Jacobsen
101 år gamle Odd Borlaug dro opp den største laksen siden 80-tallet i Vik i Sogn og Fjordane. En flott hanlaks på 116 cm og 15,8 kg!

​​​​Det tok nærmere en time ​å dra opp storlaksen. Fisken var stri og tømte snella flere ganger opp og ned i elva og ut i sjøen flere turer. Med hjelp av ivrige fiskekamerater fikk Odd til slutt halt den i land. Han slo dermed sin personlige rekord på 8,5 kg. Det var Fiskeavisen​ som først omtalte saken. 

Odd har fisket siden barndommen, men først på 90-tallet begynte han med laksefiske. ​​Etter en dårlig sesong i fjor investerte han i nytt fiskerutstyr til 100-års dagen sin. Det viste seg å være et godt valg, da han først halte inn en laks på 4,2 kg, før kjempelaksen bet på kroken dagen etter. Ivrig fortsatte han å fiske, og forrige uke tok han en laks på 7,5 kg og deretter en på 9 kg. 


-Dette er en liten sensasjon sier Morten Jacobsen til NJFF. Morten driver en fiskeutstyrsbutikk ved siden av elva. Laksefiske må være utrolig helsebringende, Odd blir yngre og yngre for hvert bilde vi tar, skryter han. 

Elva Vikja drives av Vik JFF og er tilrettelagt for de som er litt svake til bens og rullestolbrukere på det beste strekket. Elva er også regulert for å styre vannstanden. Denne sesongen er det blitt tatt mye fin laks i elva!  ​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.