Vi presenterer NJFFs nye ambassadører
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 08.12.2020 15:51
Oppdatert 10.02.2021 10:37
Vi presenterer NJFFs nye ambassadører
NJFF fortsetter å samarbeide med unge jegere og fiskere som viser jakt- og fiskeglede i sosiale medier. Her er våre ambassadører for jubileumsåret 2021.

​​​​​​​Vi har håndplukket fem nye ambassadører som er dyktige og engasjerte., De har verdier som sammenfaller med NJFF og viser utøvelsen av jakt og fiske på en god måte. Dette skal de løfte frem gjennom sine kanaler. Vi er også glade for å kunne videreføre samarbeidet med Norwegiantrio. 

​Jubileumsambassadører​:​

Silje Marie Gran-Olsen

Silje Marie er 29 år og fra Oslo. Hun er medlem i Solemskogen JFF og er prosjektleder i OFA sitt prosjekt "Fiskejenter i Marka". En gjeng på seks jenter arrangerer kurs og turer for jenter som ønsker å lære seg å fiske og dra på tur i Oslo og omegn. Silje Marie bruker mye av tiden sin til aktivt markfiske. Hun liker å gjøre det litt ekstra vanskelig for seg selv med små kroker og helst ikke mothaker, tynn sene og lett stang og snelle. Da er det ekstra gøy å lykkes. Silje Marie håper å kunne være med på ​å få flere ut i naturen, få flere til å fiske og spesielt jenter. Hun vil vise at man ikke trenger å reise langt for å nyte naturen, den samme gleden og de fine øyeblikkene kan du få i nærområdet ditt.  

Følg Silje Marie på Instagram
Sjekk ut Silje Maries Facebook-gruppe: Fiskejenter i Marka

Silje-Marie-Gran-Olsen-NJ-06580- Foto_Silje_Marie_Gran-Olsen.jpg

Foto: Tom Gustavsen

Maja Odden

Maja er 23 år og fra Arendal. Hun er medlem i Tvedestrand JFF og har jaktet siden hun tok jegerprøven som 14-åring. Hun ble introdusert til jakt via sin far, og jakter aller helst rådyr med hund. Å samarbeide med hunden gir mye glede. Nå har Maja en like jaktinteressert samboer og en sønn på 8 måneder​ som hun også tar med seg på jakt. Som ambassadør vil hun formidle jakt på en positiv måte og dele kunnskap og meninger. 

Følg Maja på Instagram
Følg Maja på Facebook
Følg Maja på Tiktok​

Ambassador-Maja-Odden-NJ-06569- Foto_Torgeir__W._Skancke.jpg

Foto: Torgeir W. Skanche

Ahed El-Najar

Ahed er 28 år og bor i Oslo. Han er medlem Oslo Sportsfiskere. ​Til vanlig jobber Ahed som personlig trener. Han jobber lange dager for å kunne ta seg lengre fiskeferier. Fiske er en livsstil som gir han avkobling og ro i sjela. Ahed driver kun med fluefiske, mestringsfølelsen det gir er stor. Han er også opptatt av fotografering og vil med sin ambassadørrolle vise oss mye fisking og naturbilder.

Følg Ahed på Instagram

Ahed-Elnajar-NJ-06732- Foto_Ahed_Elnajar.JPG

Simon Åsheim

Simon er 28 år og fra Sørfold kommune i Nordland. Han er medlem i Evenstad JFF nå da han studerer utmarksforvaltning på Evenstad. Hans store lidenskap er jakt og fiske, og spesielt jakt. Etter en jakttur med faren sin som 8 åring på støkkjakt etter fjellrype ble han bitt av jaktbasillen og nå jakter han det meste. Som ambassadør vil han hjelpe andre å komme seg ut på jakt eller fiske. Han husker selv hvordan det var å være ung og ha lite erfaring og håper han kan bidra til at andre kommer seg ut på jakt- eller fisketur. 

Følg Simon på Instagram
Følg Simon på YouTube

Simon-asheim-NJ-06343- Foto_Karoline_Akre.jpg

Guro Krempig

Guro er 21 år og bor i Alta. Hun er medlem i Alta JFF. Har du sett serien "Villmarksbarna" på NRK? Da kjenner du kanskje allerede til Guro og familien hennes. Friluftsliv og opplevelser utendørs er det Guro aller helst bruker tiden sin på. Rypejakt på høsten er et høydepunkt, i tillegg til slukfiske på fjellet om sommeren. Guro har alltid noen turprosje​​kter gående og med sin ambassadørrolle håper hun å bidra til at flere kan oppleve jakt- og fiskeglede.   

Følg Guro på Instagram​
Ambassador-Guro-Krempig-NJ-06544- Foto_Guro_Krempig.jpg

Norwegiantrio

Norwegiantrio ble til fire i mai i fjor. Dette er Hanne Simonsen, 27 år, Joakim Lindstad, 30 år, Dennis, 5​ år, og Robin på 8 måneder fra Løten. De har familiemedlemskap i Løiten JFF og har vært med oss fra starten av vår ambassadørsatsing i 2019. Fluefiske er deres store lidenskap, men jakt har stadig tatt en større del av deres fritid på høsten. De er opptatt av å formidle at jakt og fiske er for alle, spesielt for barn og unge. Å inspirere andre familier til å ta skrittet ut i naturen og vise frem mulighetene som finnes med barn er noe de vil bidra med som ambassadører. 

Følg Norwegiantrio på Instagram.​

Rypejakt-Vestafjell-2020-NJ-05020- Foto_Hanne_Simonsen (1).JPG

Vi gleder oss veldig til å følge disse flotte ambassadørene fremover og vil samtidig takke for samarbeidet med våre tidligere ambassadører, som har gjort en strålende jobb. Vi er takknemlig for innsatsen og engasjementet som ble vist oss. ​

En fyldigere presentasjon av hver enkelt ambassadør kommer i tiden framover. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.