Vi presenterer Team NJFF 2019
Publisert 11.04.2019 13:12
Oppdatert 11.04.2019 14:39
Endelig kan vi fortelle om vårt samarbeid med NJFFs nyopprettede ambassadør-team. Dette er håndplukkede rollemodeller for jakt og fiske.
Vi presenterer Team NJFF 2019
Øverst f.v: Janne Svihus, Prem Foss Sharma, Joakim Lindstad, Dennis og Hanne Simonsen, Sarah Kristine Synnevåg, Sigve Urne og Bjørn Tore Kjølholt.

​​​​​​​Teamet består av: 

  • Janne Svihus @jannesvihus, 24 år fra Ålgård i Rogaland. Jobber som automatiker
  • Prem Foss Sharma @premsharmiz, 28 år fra Melhus i Trøndelag. Studerer utmarksforvaltning på Evenstad i det daglige.
  • Hanne Simonsen, 24 år, Joakim Lindstad, 28 år og Dennis 3 år, @norwegiantrio, fra Løten i Hedmark. Hanne er student og Joakim er prosjektleder.
  • Sigve Urne @sigveurne, 26 år fra Askøy i Hordaland.
  • Sarah Kristine Synnevåg @sarahkristinesy, 24 år fra Åsane i Hordaland. Studerer på dagtid.
  • Bjørn Tore Kjølholt, 46 år, fra Hvaler i Østfold. Han driver bloggen www.rosareke.no, som dreier seg om sjøørretfiske. Også på instagram under: ​@salmo_trutten

Jakt- og fiskeglede

Vi ser frem til å samarbeide med disse engasjerte og flinke ambassadørene. De viser jakt- og fiskeglede på en god måte. Bærekraft, ydmykhet og respekt er viktig for NJFF, og alle har verdier som sammenfaller med forbundet.

-Vi kommer blant annet til å løfte dem fram på vår egen Instagram-profil @jegerogfisk, sier kommunikasjonsrådgiver i NJFF, Håvard Skjerstad Andersen. 

Fyldigere presentasjon av ambassadørene kommer etterhvert på njff.no. 


​Følg med på instagramprofilene og bloggen for å lære mer om de utvalgt​e ambassadørene. ​Sjansen er stor for at du blir inspirert til å komme deg ut på jakt- eller fisketur. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.