Vi rydder i skyteskivene
Publisert 23.01.2020 14:50
Oppdatert 24.01.2020 14:53
Vi rydder i skyteskivene
Fra nå av vil NJFF kun godkjenne treffområder på skyteskiver som viser jaktbare arter og arter som omfattes av ordninger med kvote- og lisensfelling.

​​​​​​​Det har vært en del debatt i sosiale medier rundt noen av de skyteskivene som blir benyttet til jaktfeltstevner. Særlig er det skiven med kongeørn som har vakt reaksjoner. NJFF forstår reaksjonene, og har altså valgt å avgrense hvilke arter som skal presenteres på skyteskivene til jaktbare arter og arter som omfattes av ordninger med kvote- og lisensfelling. 

Skivene selges av ulike aktører, men treffpunktet på alle skivene skal godkjennes av NJFF, som foretar en veterinærmessig vurdering for å få et korrekt plassering av treffområde. Det vil gå ut en beskjed til forselgere av skyteskiver at enkelte skiver trekkes tilbake fra godkjenningsordningen til NJFF. 

Foreninger i regi av NJFF som arrangerer terminlisteførte skytestevner skal ikke benytte skiver som ikke er godkjent av NJFF-sentralt. - Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.