Video: Year of the Salmon
Publisert 22.03.2019 12:44
Oppdatert 26.03.2019 07:53
Video: Year of the Salmon
​​Villaksåret er godt i gang og i den forbindelse har Sir David Attenborough introdusert og kommentert en video laget om Villaksens år.

​​​​​​​Year of the Salmon

- Det er veldig artig at selveste Sir David Attenborough bryr seg om villaksen og dette villaksåret, sier prosjektleder for villaksens år, Karina Gjerde. 

 

​​God start på året

Det har allerede skjedd mye i forbindelse med villaksens år. Har du flydd den siste måneden har du kanskje sett villaksen på skjermene i avgangs-, ankomst- og bagasjehallen i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø Lufthavn!​ Denne kampanjen har fått god respons og den vil komme opp igjen senere i år også.

Pandora film har laget en 30-minutters film om villaksen. Denne kan man få tilsendt om man trenger den til et arrangement. Ta kontakt på e-post. -Det vi holder på med nå er å lage en animasjonsfilm for og med barn, sier Karina Gjerde. -Vi er godt i gang, og dette blir veldig bra. I tillegg er det nærmere 250 arrangementer rundt om i landet hos lokallagene, hvor flere allerede gått av stabelen. Så her er det bare å hive seg rundt og bli med!

Fotokonkurranse

Nasco har satt i gang en fotokonkurranse som er åpen frem til 25. april. Her kan man delta uansett forkunnskap om foto. Det vil bli utropt to vinnere, en i voksenkategorien og en i ungsomskategorien (12-16 år). Her kan du lese mer om konkurransen. 

Følg med videre på villaksåret her.  

bilder-flyplasskampanje-IYS-6.jpg
Flyplasskampanjen ble en suksess! 

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.