Vil foreningen din arrangere skytestevne i 2020?
Publisert 29.08.2018 12:46
Oppdatert 03.09.2019 10:04
Vil foreningen din arrangere skytestevne i 2020?
Det er tid for terminlister! Planlegg neste års stevner allerede nå. Fristen for søknad om skytestevner for sesongen 2020 er 27. september.

​​​​​​​For at terminlista skal bli ferdig i rett tid, er det viktig at alle arrangører overholder søknadsfristen som er 27.september. Søknaden sendes fylkessekretæren i de respektive fylker. Fylkessekretærene setter opp terminlista for eget fylke, og tildeler FM i de ulike grenene. Fylkessekretærene i de ulike landsdelene fordeler også LM. Det er ønskelig at flest mulig foreninger melder inn sine søknader via e-post til sitt fylkeslag. 

Soknad om skytestevner 2020.doc

Stevnerapportering 2019

Husk også at alle stevneresultater fra terminførte stevner må rapporteres til fylkeslaget (evt. på e-post​ + kopi til fylkeslaget om dere er enige om å sende direkte til stevne@jaktskyting.no​ ), slik at neste års klasseføring blir så korrekt som mulig. Rapportering av resultater fra stevner kan gjøres på to måter, enten ved å sende inn fil generert av TreffData/leirdue.net eller ved å fylle ut skjema nedenfor.

Rapporteringsskjema stevner jaktskyting.xlsx

Påmeldingstjeneste jaktskyting

NJFF har utviklet en egen påmeldingstjeneste for jaktskyting, www.njffstevner.no
Tjenesten er gratis å bruke, både for arrangører og deltagere. For å bruke tjenesten som arrangør kreves en klubbadministratorkonto. Foreningen får tilgang til en slik konto ved å opprette en vanlig brukerkonto tiltenkt foreningsbruk, og deretter sende en mail med brukernavn (ikke passord) og forening på e-post.​ Brukerkontoen vil da få tildelt nødvendige rettigheter for å kunne opprette stevner.
Påmeldingstjenesten er spesielt beregnet på bruk sammen med resultatprogrammet «Treffdata».

Søknadsfrist NM-Jaktskyting

Søknadsfrist for NM-arrangement i 2022 er 31.desember 2019. Bakgrunnen for den lange fristen er at NJFF mener det erfaringsmessig er viktig at de lokale arrangørene har god tid på seg til å planlegge de store NM-stevnene. Søknad sendes til NJFF sentralt. Vi mangler fremdeles arrangører til flere NM- arrangementer i 2021. Søknad om NM-arrangementer i 2021 vil bli behandlet fortløpende.

Oppdatert oversikt over ledige arrangementer finner du her.​​

Førstemann til mølla!​


 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.