Villaksens år: Elvelangs Akerselva vel gjennomført
Publisert 27.09.2019 14:39
Oppdatert 30.09.2019 07:58
Villaksens år: Elvelangs Akerselva vel gjennomført
I går var rundt 35.000 mennesker til stede på fakkelvandring langs Akerselva. I forbindelse med Villaksens år var det filmvisning og fotoutstilling.

​​De glade elvevandrere ble møtt av intet mindre enn en 12 meter bred skjerm, med villaksen i hovedrollen. Skjermen viste filmen "Villaks - Norges levende arvesølv" som er laget i forbindelse med Villaksens år. De fantastiske bildene av hoppende laks i fossen engasjerte mange under visningen. 

IMG_6033(1).png

Fotoutstillingen som har vært på turnè rundt i landet var også med. Den består av fem moduler som viser laksens historiske og nåtidige betydning, biologi, hvordan den forvaltes og hva vi må gjøre for å sørge for at villaksen fortsatt er en levende del av norsk natur og kultur i framtiden. 

IMG_6016(2).png

I tillegg var det satt opp en mindre skjerm lengre opp langs elva som viste de små reklamesnuttene som har gått på flyplass-skjermene i år. ​​

Les mer om Villaksens år her. ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.