Stinn brakke på villaksaften
Publisert 22.02.2019 08:50
Oppdatert 25.02.2019 11:12
Stinn brakke på villaksaften
Det var fullt hus da Villaksens år 2019 ble sparket igang med villaksaften hos Bjerkreim JFF.

​​Bjerkreim Jeger- og Fiskarforening kickstartet V​illaksens år 2019 med et særdeles vellykket arrangement på samfunnshuset i Bjerkreim 18 februar.

Kenneth Bruvik, hyperengasjert hordalending, NJFF-mann, ivrig laksefisker, og programleder for den severdige NRK-programserien «Den fantastiske villaksen» var hovedmann denne kvelden. Over 150 engasjerte laksefiskere, elveeiere, voksne og unge møtte opp en mørk februarkveld, og under diksusjonsrunden i siste bolk gikk det god stund før alle hadde fått sitt!​

Vellykket samarbeid mellom foreningene

En meget vellykket og dyktig regissert kveld der styret og medlemmer i lokalforeningen i Bjerkreim Jeger- og Fiskarforening virkelig hadde lagt seg i selen for å komme i mål. «Alt ska vær gratis!» som formann John Skårland krevde i planleggingsfasen: «Det e sånn i Berkrei!»​

De to nærmeste foreningene Eigersund JFF, og Sokndal JFL, var også med på laget denne kvelden. Alle tre foreningene sokner til Bjerkreimselva, og et ypperlig eksempel på samarbeid mellom foreninger om et felles mål ble oppnådd.

Fylkessekretær i NJFF Rogaland Tore Gilje vil berømme alle tre foreningene som tok utfordringen og dermed gjorde dette arrangementet mulig!

Takk til arrangør, Kenneth, gjester og publikum for en veldig trivelig villaksaften i Bjerkreim!


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.