Villsvinjakt i Sverige. Og Norge?
Publisert 08.01.2021 09:53
Oppdatert 08.01.2021 09:54
Villsvinjakt i Sverige. Og Norge?
100 000 - 150 000 villsvin felles nå hvert år i Sverige. Vår ekspertgjest mener villsvin er som skapt for å havne på grillen, og tror tallet felte dyr nærmer seg en halv million om et par tiår. Hør episode 91 av Jakt- og fiskepodden.

​​I ukens episode får du gjenhør med den svenske jaktkapasiteten PA Åhlen. Han deler erfaring fra villsvinjakt i Sverige, og forsøker overhodet ikke å legge lokk på sin begeistring. På norsk side av grensen er imidlertid villsvin definert som en uønsket art. Så spørs det om en økende villsvinbestand respekterer landegrensene. I studio hører du som vanlig fagsjef Jo Inge Breisjøberget (Statskog), informasjonssjef Espen Farstad (NJFF) og Trond Gunnar Skillingstad (Statskog). ​


Relatert innhold
- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.