Vin til fisk, slurping, triks på polet og en seriøst god champagne
Publisert 06.04.2021 08:35
Oppdatert 06.04.2021 08:35
Vin til fisk, slurping, triks på polet og en seriøst god champagne
Foto: Anine Gutubakken Byles
Hva er egentlig korka vin og riktig lagringstemperatur? Hvordan henger pris sammen med kvalitet og hvorfor slurper man så voldsomt når vin smakstestes? Hør episode 103 av Jakt- og fiskepodden.,

​Jakt- og fiskepodden stiller spørsmål der andre tier, og vinekspert Merete Bø strør om seg med god råd til de som jakter gode smaksopplevelser. I dagens episode er det spesielt fokus på å sette sammen den perfekte kombinasjonen av vin og fisk. Og dessuten kommer et supertriks ved utsolgte viner polet, og en innertier av en champagne. Som vanlig hører du også Jo Inge Breisjøberget (Statskog), Espen Farstad (NJFF) og Trond Gunnar Skillingstad (Statskog).

Hør podcasten her!

Her finner du podcasten:

Følg Jakt- og fiskepodden på Facebook

Her finner du NJFFs fiskeoppskrifter

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.