Vinner av rypejakttur med Svorka
Publisert 11.06.2019 09:54
Oppdatert 11.06.2019 09:57
Vinner av rypejakttur med Svorka
Ronny Winther er en av årets vinnere av rypejakttur i Trollheimen i september. Ronny regner jakt som sin viktigste fritidsinteresse, og han gleder seg stort til å prøve jaktterrenget rundt Kårvatn.

​​Erfaren jeger på rypejakttur

Ronny bor i Trondheim og har hytte på Oppdal. Han er medlem i Opdal jæger- og fiskarlag, og jakter mest i oppdalsfjella og på Dovre, oftest etter rype og skogsfugl. En rypejakttur i premie passer derfor perfekt for den ivrige jegeren. Han har vært på jakt i området ut fra Storlidalen tidligere, og har noe kjennskap til jaktområdet mellom Todalen og Oppdal fra før. I september går turen enten til området ved Tovatna, med adkomst via Storlidalen, eller til Naustådalen og Kvernåbotn.

Oppvokst med jakt

For Ronny har interessen for jakt og friluftsliv vært tilnærmet livslang. Han forteller at han vokste opp i Nord-Norge, der han ble tatt med på jakt så fort han var stor nok til å bli med. Han er glad i å være ute i terrenget året rundt, og har vært på mange fotturer og toppskiturer i Trollheimen.

Gunstig strømavtale

Valget om å bli kunde hos Svorka, var til dels motivert av muligheten til å bli med på jakt- eller fisketurene kundene i NJFF-avtalen kan vinne. – Det var en spennende mulighet, i tillegg var vilkårene gunstige, og avtalen gir et bidrag til jeger og fisk. I alt var det et tiltalende tilbud, sier Ronny. Som en av årets turvinnere, ser han med glede fram til rypejaktturen i september.

Vill du vinne en jakt- eller fisketur?

Alle Svorkas NJFF-kunder er hvert år med i trekningen av en jakt- eller fisketur i magiske Trollheimen, sammen med lokalkjente turledere. Vi trekker fem vinnere av turene, som alle tar utgangspunkt i eiendommen Kårvatn. Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen. Området er kjent som et av Europas reneste, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna. 

Les mer om muligheten til å vinne en jakt- eller fisketur her.


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.