WeHunt har fått nyttige oppdateringer
Publisert 08.10.2018 13:53
Oppdatert 09.10.2018 08:50
WeHunt har fått nyttige oppdateringer
NJFF har mobilappen WeHunt som medlemsfordel. Med denne ser du de andre jegerne i laget. I tillegg kan du følge jakthundens bevegelser. Nå har versjonen 4.0 kommet, med en rekke nye funksjoner.

​​​WeHunt koster kr 239,- pr. år, men NJFF-medlemmer betaler kun kr 95,- for fordelen frem til 1. april 2019. Klikk her for å aktivere din medlemsfordel.

Her er noen av de siste oppdateringene:

1. Vindindikator

Med utgangspunkt i din egen posisjon på kartet får du nå tilgang til en vindindikator som viser hvor du setter lukt i terrenget basert på gjeldende værforhold. I tillegg får du som tidligere oversikt over avstander og hvor de andre i laget befinner seg på et topografisk kart.

2: Push-to-talk

Med WeHunt kan du sende tekstmeldinger til de andre i laget. Nyheten er at du nå kan sende lydmeldinger på inntil 10 sekunder til dine jaktkamerater.

3: Se eget spor

Tidligere kunne du bare se hundens spor i appen. Nå har du mulighet til å se eget spor på kartet under jakt.

WeHunt GPS

Dette er en liten hundeenhet som du kan feste til hundehalsbåndet. Med denne kan både du og resten av jaktlaget følge hundens bevegelser via telefon. Hundeenheten leveres med innebygd SIM-kort som velger beste tilgjengelige operatør. Du peiler hunden uavhengig av avstand, så lenge det finnes telefondekning (GSM) i det aktuelle området. Veiledende pris er 1995 kr + 995 kr/år (abonnement).

Mer informasjon om WeHunt finner du her

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.