Nyhetsoversikt
Rett jaktutstyr: Dette bør du ha med deg
Avglemt utstyr gir dårlig stemning. I ukens episode av Jakt- og fiskepodden tar vi en tur ned i sekkene til Jo Inge Breisjøberget (fagsjef Statskog) og Espen Farstad (informasjonssjef NJFF) for å se hva de bærer med seg på sine utallige jaktturer.
27.11.2020
Opprettholder kvotene for ulvefelling utenfor ulvesonen
Klima- og miljødepartementet har behandlet klager på vedtak om felling av ulv utenfor sona, og opprettholder vedtakene fra rovviltnemndene.
26.11.2020
Er du NJFFs nye jurist?
Vi søker etter en jurist med kunnskap om og interesse for jakt, fiske og juridisk kompetanse innenfor blant annet jakt- og fiskeutøvelse, generell natur- og arealforvaltning og jus knyttet til skytebaner, våpen og ammunisjon.
26.11.2020
Lefserull med ørret
Lefserull er en klassiker til både tapas, koldtbord og fingermat. Vi har byttet ut den tradisjonelle røkelaksen med deilig nytrekt ørret.
26.11.2020
Forbud mot jakt og fiske i verneområder?
Det har vært mange spekulasjoner rundt mulige forbud mot jakt og fiske i verneområder knyttet til verneprosesser i EU. NJFF kan berolige landets jegere og fiskere.
26.11.2020
Vindkraftkonsesjonen på Bremangerlandet må trekkes tilbake
Stortinget har pålagt Regjeringen å gå gjennom alle gitte vindkraftkonsesjoner og trekke tilbake konsesjoner som er gitt på ugyldig grunnlag.
25.11.2020
Vi tømmer lageret!
Har du fått med deg høstens store salg i NJFF-butikken? Akkurat nå er det tilbud på en rekke flotte ullklær og jaktklær. Skitt jakt!
25.11.2020
Kvinnene tar sin naturlige plass i jegermiljøet
Den delen av friluftslivet som omhandler jakt, fiske og friluftsliv har tradisjonelt vært et mannsdominert miljø. De siste årene har kvinneandelen økt, og det blir stadig flere kvinner!
24.11.2020
Storviltjegere tar årlig skyteprøve
Jegere som jakter storvilt med rifle, må ta en årlig skyteprøve. Du må ta skyteprøve for hvert rifleløp som skal benyttes under jakt og felling.
23.11.2020
Regjeringen vil fremskynde forbud mot halvautomatiske jaktrifler
I en nylig fremlagt proposisjon ber regjeringen om en kort frist for å avhende de halvautomatiske jaktriflene som vil bli forbudt etter ny våpenlov. Det loves ingen kompensasjon for de som rammes.
23.11.2020
Ukas introjakter
Denne høsten har det vært 450 introjakter å velge mellom. Nå nærmer det seg slutten, men vil du være med er det fortsatt noen sjanser igjen.
23.11.2020
Se vinnerbildene i høstens fotokonkurranse
I løpet av året har vi hatt fire fotokonkurranser, hvor dere har hatt mulighet til å sende inn deres beste vinter, vår, sommer og høstbilder. Her er vinnerbildene i høstens fotokonkurranse.
22.11.2020
Jakt- og fiskepodden: Sjøørret fra mange gytebekker små
Selv om sjøørreten er en livskraftig art, har lakselus i oppdrettsanlegg og ødelagte gytebekker skapt tøffe forhold. Hør episode 84 av Jakt- og fiskepodden.
21.11.2020
Ørret og pasta på 1-2-3
Er du ute etter en deilig middag med ørret og pasta på fredagskvelden? Denne lager du i en fei. Best av alt – du trenger kun noen få ingredienser.
20.11.2020
Utebursdagen utsettes
Smittesituasjonen i Norge har dessverre utviklet seg i negativ retning. Norges Jeger- og Fiskerforbund setter liv og helse først, og vi ser oss nødt til å utsette utebursdag-arrangementene inntil situasjonen er bedret og det igjen er ansvarlig å arrangere denne type arrangement.
20.11.2020
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.