Nyhetsoversikt
Laksesesongen er i gang
I Norge har vi over 400 lakseelver - mange små, men også mange store med betydelige bestander. Nå er årets vakreste eventyr for laksefiskerne i elv endelig i gang.
01.06.2020
Finner du syk villfisk, så meld fra!
Veterinærinstituttet har laget en rapporteringsside om hva du gjør dersom du finner syk, rar eller død villfisk. Der kan vi sportsfiskere bidra til en bedre oversikt over villfiskhelsa.
31.05.2020
Veiprosjekt vil ødelegge Stjørdalselvas utløp
Nye veiers planer vil rasere det svært sårbare utløpet av Stjørdalselva ytterligere. NJFF, Norske Lakseelver, Stjørdal JFF og Stjørdalsvassdragets elveeierlag mener kommunene nå må gjøre vedtak til elvas beste.
29.05.2020
Mange rådyrkillinger blir drept av slåttemaskiner
NJFF ønsker også i år å sette søkelys på at alt for mange rådyrkillinger blir drept under den første siloslåtten.
29.05.2020
Fotokonkurranse: Tema vår
Del dine jakt- fiske- og friluftsopplevelser med oss og send inn dine beste bilder. Du kan vinne flotte premier!
29.05.2020
Gjenutsetting av laksefisk - fang og slipp
Fiskeforvaltningen har lange tradisjoner for å rette fisket mot ønskede fiskearter, størrelsesgrupper av fisk, kjønn eller livsstadier. Dette gjøres bl.a. ved å pålegge fiskerne å gjenutsette fisk som er under minstemålet og fisk som er utgytt (vinterstøing).
28.05.2020
Medlemsrabatt på rorbuferie og hytter på kysten!
Ta familien med på Norgesferie i år! Som NJFF-medlem får du 10 % rabatt på destinasjoner hos Din Tur!
28.05.2020
Det går mot et fornuftig rovviltvedtak i Stortinget
Et flertall på Stortinget vil stanse regjeringens forslag om færre rovviltregioner og opprettelse av en rovviltklagenemnd. Det er i tråd med NJFFs syn.
27.05.2020
Gratis dyrlegehjelp - uten klinikkbesøk
Visste du at med hundeforsikringen hos vår samarbeidspartner Gjensidige kan du få gratis tilgang til videosamtaler med veterinær?
27.05.2020
Stekt makrell med rømmesaus
Nyfisket makrell fra brygga hører sommeren til. Filetert, stekt og servert med agurksalat, poteter og rømmesaus er dette en klassiker som er både sunn og tradisjonsrik.
27.05.2020
NJFF ber om stopp i sjølaksefisket rundt Enningdalsvassdraget
Ved start på årets laksefiske i Berbyelva i Enningdalsvassdraget i Østfold ble det av sportsfiskerne observert syk og døende laks. Nå ber NJFF Miljødirektoratet om å innføre en umiddelbar stopp i sjølaksefisket for å ivareta gytefisk på innsig.
26.05.2020
Slik blir hunden den perfekte jaktkompis
Hunden er menneskets beste venn, og har i lang tid blitt brukt på jakt. Lyst på en firbeint jaktkompis? Da er det dette du bør fokusere på.
26.05.2020
Syk laks i Enningdalselva også i år
Årets laksefiske i Enningdalselva (Berbyelva) i Østfold startet denne helga. Skuffelsen var stor da det ble fisket opp tre syke laks i helgen.
25.05.2020
Jakt- og fiskepodden: Fisker foran 25 000 følgere
Hun inspirerer titusener til fiske gjennom sosiale medier, men det har sin pris. Hør episode 58 av jakt- og fiskepodden.
25.05.2020
Sjekk redningsvesten din årlig
Uke 22 er årets «Sjekk-vesten-uke», der Redningsselskapet gjennom hele uken lader opp til selve «Sjekk-vesten-dagen», 30. mai.
24.05.2020
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.