Nyhetsoversikt
Naturtap, klimaløsning og debatt på bristepunktet. Vindkraft: Hot or not?
Steile fronter, sterke følelser, forvirring rundt fakta. Utbygging av vindkraft i Norge har gått fra å være en etterlengtet og sjarmerende sommerbris til splittende full storm. Hør episode 104 av Jakt- og fiskepodden.
12.04.2021
Snitzel
Denne oppskriften på snitzel er signert TV-kokk og kokebokforfatter, Charlotte Mohn Gaustad. Snitzel er en rett som er både smakfull og sprø, og smaker nydelig sammen med grønnsaker.
11.04.2021
Her kan du trene hunden din
I båndtvangperioden kan det være utfordrende å holde jakthunden i form. Men fortvil ikke: Flere steder finnes det lufteområder og treningsområder for jakthund der du kan slippe hunden. NJFF gir deg oversikten.
09.04.2021
Hver 5. mann over 15 år er jeger
Statistisk sentralbyrå gir årlig ut nøkkeltall rundt jakt og jegere. Vi har gravd litt i de ferskeste tallene.
08.04.2021
Ledig stilling som Jakthund- og viltkonsulent
Da vår jaktkonsulent slutter, søker vi etter en ny jakthund- og viltkonsulent. Du bør ha utdanning innenfor biologi, naturforvaltning eller annen relevant utdanning, samt kompetanse og praktisk erfaring fra jakthunddressur og praktisk jakt med hund.
08.04.2021
Pappardelle med villsvinragù
Pappardelle med villsvinragù er en italiensk klassiker som har sin opprinnelse fra Toscana. Toppet med hakket fersk persille og et dryss parmesan, er dette en perfekt rett enten du er på tur eller nyter et festmåltid.
08.04.2021
Alt laksefiske i Tana stanses
I en pressemelding fra Klima- og miljødepartementet opplyses det at alt laksefiske stanses i Tana, uavhengig av type redskap, på både norsk og finsk side.
07.04.2021
Vil foreningen din arrangere utebursdag?
NJFF fyller 150 år dette året, og derfor ønsker vi at flest mulig lokalforeninger skal invitere familie og venner til en treretters utebursdag!
07.04.2021
Søk støtte til friluftsliv
I april kan organisasjoner landet rundt søke støtte til å styrke friluftslivet. Er det noe din forening trenger må du benytte sjansen før 30. april!
06.04.2021
Vin til fisk, slurping, triks på polet og en seriøst god champagne
Hva er egentlig korka vin og riktig lagringstemperatur? Hvordan henger pris sammen med kvalitet og hvorfor slurper man så voldsomt når vin smakstestes? Hør episode 103 av Jakt- og fiskepodden.,
06.04.2021
Ledig stilling som fylkessekretær i Møre og Romsdal
NJFF søker etter en ny, engasjert og kunnskapsrik fylkessekretær i Møre og Romsdal. Fylkessekretæren er daglig leder av fylkeskontoret, og skal være organisasjonens ressursperson i fylket.
06.04.2021
Slik fisker du sjøørret om våren
Når våren kommer starter mange årets fiskesesong for fullt. Her får du tipsene for å fiske sjøørret på våren.
05.04.2021
Rådyrstek
Rådyrstek smaker nydelig med alt fra ovnsbakte rotgrønnsaker til risotto og soppstuing. Prøv en frisk vri med ovnsbakte asparges, cherrytomater og rødløk. Med hjemmelaget viltsaus er dette et smakfullt festmåltid.
04.04.2021
Lytt etter Norges Jeger- og Fiskerforbund på radioen
NJFF er 150 år og i denne forbindelse sender vi en radioreklame under de reklamefridagene i påsken, som er langfredag og 1. påskedag.
02.04.2021
Rask rype i rømmesaus
Rask rype i rømmesaus er signert TV-kokk og kokebokforfatter, Charlotte Mohn Gaustad. Denne retten er nydelig på smak, og både rask og enkel å lage. Charlotte gir deg dessuten gode tips til å flå rype.
01.04.2021
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.