Behandling av personopplysninger
Publisert 15.03.2018 12:55
Oppdatert 03.04.2019 12:06

​Denne personvernpolicyen beskriver personvernpraksis for  https://minside.njff.no. 

Personvernpolicyen gjelder kun informasjon som er samlet inn av dette nettstedet. Den vil informere deg om følgende:

Hvilken personlig identifiserbar informasjon samles fra deg gjennom nettstedet, hvordan den brukes, og med hvem den kan deles. Innsyn, endring og retting av informasjon. Sletting av informasjon som er lagret. Sikkerhetsprosedyrene på plass for å beskytte misbruk av informasjonen din.

Informasjonsinnsamling, bruk og deling

Vi legger stor vekt på å beskytte dine personopplysninger og følger til enhver tid de lover og regler som gjelder for personopplysninger og reservasjoner.

Vi benytter de innsamlede opplysninger til å administrere medlemskapet, utstede medlemskort og bevis, til fakturering, til klasseføring og i andre sammenhenger der NJFF yter tjenester mot deg som medlem. 

Vi benytter også dataene til å forbedre vår service, våre tilbud, vår medlemsservice og til å informere deg om de tilbudene du har som medlem.

Vi utleverer ikke dine personopplysninger til noen tredjepart uten ditt samtykke.

Velger du å gi tillatelse til overføring av data til Gjensidige for å få riktig pris på forsikring samtykker du til at NJFF kan overføre opplysninger om ditt navn, adresse, fødselsdato  og medlemsnummer til Gjensidige Forsikring. Disse samtykkene og valg av kontaktform kan når som helst endres på «min side»

Når du registrerer deg som medlem i NJFF godkjenner du behandlingen av dine personopplysninger og mottak av e-post, SMS og post fra NJFF.  Med mindre du gir oss beskjed om noe annet vil vi kunne kontakte deg igjennom disse kanalene for å fortelle deg om tilbudene du har som medlem.  

NJFF bruker innloggingsløsningen aID for å gi en enkel tilgang til sine løsninger. Dette er en tjeneste som leveres av Amedia AS, som er behandlingsansvarlig for løsningen. Dette er nærmere beskrevet i personvernerklæringen for aID.

NJFF innhenter og behandler følgende typer personopplysninger ​

1. Medlemsinformasjon

For- og mellomnavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Adresse
E-postadresse
Mobiltelefonnummer
Telefonnummer

2. Opplysninger om status og roller i NJFF

Eventuelle opplysninger om rolle som tillitsvalgt

Eventuelle opplysninger om status som instruktør

Eventuelle opplysninger om status som konkurranseskytter.

Er du registrert som konkurranseskytter utveksler vi følgende personopplysninger med nettstedet jaktskyting.no

 3. Informasjon om skytter:

For- og mellomnavn
Etternavn
Fødselsår
Kjønn
Medlemsnummer i NJFF
Konkurranseklasse

Dersom du har spørsmål som gjelder behandlingen av personopplysninger eller medlemsvilkårene kan du kontakte oss på epost eller telefon.

Innsyn, endring og retting av informasjon

Etter personopplysningslovens regler har du som bruker rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, korrigert eller slettet. Enkelte opplysninger kan du selv endre ved å logge inn på Min side. Der vises oppdatert informasjon på hva som er registrert om deg fra våre medlemssystemer. Her kan du også endre preferanser for kontaktkanaler og interesseområder.

Ønsker du å korrigere opplysninger som ikke kan endres på min side, eller få utlevert eller slettet dine persondata må du kontakte oss på epost eller på telefon 66 79 22 66

For å opprettholde god kvalitet på vårt dataregister og følge privat datalovgivning, vil vi slette all personlig informasjon hvis ditt medlemskap har vært inaktivt i en periode på mer enn 3 år.

Hvis du føler at vi ikke overholder personvernreglene, bør du kontakte oss umiddelbart

Sikkerhet

Vi tar forholdsregler for å beskytte informasjonen din. Når du sender sensitiv informasjon via nettstedet, er informasjonen din beskyttet både online og offline.

Uansett hvor vi samler sensitiv informasjon (for eksempel kredittkortdata), blir informasjonen kryptert og overført til oss på en sikker måte. Du kan bekrefte dette ved å se etter et lukket låsikon nederst i nettleseren din, eller se etter "https" i begynnelsen av adressen til nettsiden.

Mens vi bruker kryptering for å beskytte sensitiv informasjon som sendes på nettet, beskytter vi også informasjonen din offline. Bare ansatte som trenger informasjonen til å utføre en bestemt jobb (for eksempel fakturering eller medlemsservice) får tilgang til personlig identifiserbar informasjon. Opplysningene som ligger lagret i databaser er beskyttet med brannmurer, passord og annen sikkerhetsteknologi. Databasene og sikkerhetskopier av disse finnes i låste og bevoktede lokaler, og er kun tilgjengelige for personer med sikkerhetsklarering.

Annet

Vår personvernpolicy kan endres fra tid til annen, og alle oppdateringer vil bli lagt ut på denne siden.

Opplysninger om behandlingsansvarlig:

Norges Jeger og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5 
1378 NESBRU

Telefon 66 79 22 00

Org.nr. 956 792

Spørsmål som gjelder medlemsregisteret
Kontakt NJFF medlemsservice på medlem@njff.no eller på telefon 66 79 22 66

Sist endret: 03.04.2019 ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.