HMS i foreningene
Publisert 16.06.2017 09:42
Oppdatert 31.01.2019 09:32
​​​​​​​​​​​Norges Jeger- og Fiskerforbund med sine nærmere 580 lokalforeninger i spissen legger i løpet av et år ned utallige timer på dugnad, aktiviteter og arrangementer. Jakt, fisk og foreningsliv er for oss kilde til glede og helse, men mye av det vi driver med omfatter også risiko.

NJFF ønsker derfor å sette fokus på HMS-arbeid (helse, miljø og sikkerhet) i lokalforeningene, og hvordan vi som organisasjon på best mulig måte kan forbygge og unngå uønskede hendelser. 

HMS-malene nedenfor er ment som en veileder for hvordan du som lokalforening bør forholde deg til HMS-arbeid. Her får du verktøy som vil kunne hjelpe deg med å kartlegge din forening og som vil kunne bidra til å skape trygge rammer for den aktiviteten dere har.


​HMS-maler:


​​​Veileder for HMS​ med maleksempler ​

Håndtering av risikofaktorer

Avviksskjema 

Rutiner ved rapportering

Ansvar og organisering av HMS

Sikkerhetsplakat for klubbhus Kontaktperson: Tine Rye-Sølvberg​, telefon 66 79 22 09​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.